Alle vergaderzalen in Indianapolis op een rij

De beste vergaderzalen in Indianapolis vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke vergaderzalen in Indianapolis. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Indiana Repertory Theatre

Schrijf review Indianapolis, IN (0.3 km)

Het Indiana Repertory Theatre is een klassiek theatergebouw en biedt ruime balzalen, theaterzalen en lobby's voor het hosten van elk denkbaar evenement in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

West Market Conference Center

Schrijf review Indianapolis, Indiana (0.3 km)

West Market Conference Centre biedt een breed scala aan evenementenruimtes in het hart van Indianapolis, dicht bij het Indiana Statehouse.

No Photo Available

Vision Loft Events

Schrijf review Indianapolis, IN (0.4 km)

The Vision Loft is een creatieve vergader- en trouwlocatie in het hart van het centrum van Indianapolis.

No Photo Available

Mavris Arts & Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (0.9 km)

Mavris Arts & Event Center combineert een tijdloze sfeer met een historische flair in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

Indiana Convention Center

Schrijf review Indianapolis, IN (1 km)

Het Indianapolis Convention Center is een van Amerika's grootste congrescentra en evenementenruimtes, gelegen in het stadscentrum van Indianapolis.

No Photo Available

McGowan Hall

Schrijf review Indianapolis, IN (1.9 km)

McGowan Hall is een evenementen- en feestzaal met meerdere ruimtes in het centrum van Indianapolis.

No Photo Available

Biltwell Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (2.2 km)

Biltwell Event Center is een oude fabriek, omgebouwd tot een industriële, open ruimte evenementenlocatie in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

Tinker House

Schrijf review Indianapolis, IN (2.7 km)

The Tinker House is een grote industriële evenementenruimte die een prachtig decor vormt voor uw volgende evenement in het centrum van Indianapolis.

No Photo Available

The Neidhammer

Schrijf review Indianapolis, IN (2.8 km)

De Neidhammer is een industrieel-achtige evenementenruimte vol karakter en old school charisma, perfect voor elk evenement in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

The Jewel Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (5.3 km)

Het Jewel Event Center is een grote feestzaal, gecreëerd met flexibiliteit en hoogwaardige service in het achterhoofd, gelegen in het hart van Indianapolis.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Indianapolis

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Indianapolis? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Indianapolis dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Indianapolis

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Indianapolis. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Indianapolis was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Indianapolis, Evenementenlocaties in Indianapolis, Feestzalen in Indianapolis, Trouwlocaties in Indianapolis

Jouw vergaderzaal in Indianapolis toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Indianapolis. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: