Alle feestzalen in Indianapolis op een rij

De beste feestzalen in Indianapolis vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 19+ unieke feestzalen in Indianapolis. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

The Indiana Roof Ballroom

Schrijf review Indianapolis, Indiana (0.3 km)

De Indiana Roof Ballroom is een grote en luxueuze balzaal, gewijd aan het creëren van uw droomevenement in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

Indiana Repertory Theatre

Schrijf review Indianapolis, IN (0.3 km)

Het Indiana Repertory Theatre is een klassiek theatergebouw en biedt ruime balzalen, theaterzalen en lobby's voor het hosten van elk denkbaar evenement in het hart van Indianapolis.

West Market Conference Center

West Market Conference Center

Schrijf review Indianapolis, Indiana (0.3 km)

West Market Conference Centre biedt een breed scala aan evenementenruimtes in het hart van Indianapolis, dicht bij het Indiana Statehouse.

No Photo Available

JPS Events

Schrijf review Indianapolis, IN (0.3 km)

JPS Events is een familiebedrijf in evenementenactiviteiten en beheert alle evenementen in de Regions Tower in Indianapolis.

No Photo Available

Vision Loft Events

Schrijf review Indianapolis, IN (0.4 km)

The Vision Loft is een creatieve vergader- en trouwlocatie in het hart van het centrum van Indianapolis.

416 Wabash

416 Wabash

Schrijf review Indianapolis, IN (0.7 km)

416 Wabash is een nachtclub en locatie in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

The Cyrus Place

Schrijf review Indianapolis, IN (0.9 km)

The Cyrus Place is een buitengewone evenementenlocatie, gevestigd in een oud kerkgebouw in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

Mavris Arts & Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (0.9 km)

Mavris Arts & Event Center combineert een tijdloze sfeer met een historische flair in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

Phoenix Theatre

Schrijf review Indianapolis IN (1 km)

Phoenix Theatre in Indianapolis is een modern theater- en evenementengebouw met meerdere ruimtes in Noord-Indianapolis.

No Photo Available

Indiana Convention Center

Schrijf review Indianapolis, IN (1 km)

Het Indianapolis Convention Center is een van Amerika's grootste congrescentra en evenementenruimtes, gelegen in het stadscentrum van Indianapolis.

No Photo Available

The Crane Bay Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (1.4 km)

The Crane Bay is een grotendeels veelzijdige evenementenruimte en biedt verschillende binnen- en buitenruimtes voor uw volgende feest in Indianapolis!

No Photo Available

Industry

Schrijf review Indianapolis, IN (1.4 km)

Industry is een unieke trouw- en evenementenlocatie, met verbluffende architectuur en meer voor uw volgende evenement in Indianapolis.

No Photo Available

McGowan Hall

Schrijf review Indianapolis, IN (1.9 km)

McGowan Hall is een evenementen- en feestzaal met meerdere ruimtes in het centrum van Indianapolis.

No Photo Available

The Indianapolis Propylaeum

Schrijf review Indianapolis, IN (2 km)

Het Propylaeum is een prachtig, centraal gelegen herenhuis dat veel ruimte biedt voor uw volgende evenement in Indianapolis.

No Photo Available

Biltwell Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (2.2 km)

Biltwell Event Center is een oude fabriek, omgebouwd tot een industriële, open ruimte evenementenlocatie in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

Tinker House

Schrijf review Indianapolis, IN (2.7 km)

The Tinker House is een grote industriële evenementenruimte die een prachtig decor vormt voor uw volgende evenement in het centrum van Indianapolis.

No Photo Available

The Neidhammer

Schrijf review Indianapolis, IN (2.8 km)

De Neidhammer is een industrieel-achtige evenementenruimte vol karakter en old school charisma, perfect voor elk evenement in het hart van Indianapolis.

No Photo Available

1899

Schrijf review Indianpolis, IN (4.7 km)

1899 is een oude schoolbalzaal met prachtige kroonluchters en een prachtige omgeving in West Indianapolis.

No Photo Available

The Jewel Event Center

Schrijf review Indianapolis, IN (5.3 km)

Het Jewel Event Center is een grote feestzaal, gecreëerd met flexibiliteit en hoogwaardige service in het achterhoofd, gelegen in het hart van Indianapolis.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Indianapolis

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Indianapolis? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Indianapolis dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Indianapolis

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Indianapolis. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Indianapolis was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Indianapolis, Evenementenlocaties in Indianapolis, Trouwlocaties in Indianapolis, Vergaderzalen in Indianapolis

Jouw feestzaal in Indianapolis toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Indianapolis. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: