Alle vergaderzalen in Soerendonk op een rij

De beste vergaderzalen in Soerendonk vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke vergaderzalen in Soerendonk. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kapellerput Hotel | Meetings | Events

Kapellerput Hotel | Meetings | Events

Schrijf review Heeze (7.8 km)

Kapellerput is een zelfstandig en bijzonder hotel met 97 hotelkamers, unieke meetingconcepten, 20 conferentieruimtes, restaurant, hotelbar en diverse terrassen.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (13.9 km)

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congres-en eventcentrum is onderdeel van Van der Valk Hotel Eindhoven.

No Photo Available

Huiskameratelier voor Tafelzaken

Schrijf review Geldrop (14 km)

Zoek je een inspirerende, misschien wat ongebruikelijke locatie om een aantal uren met je team te kunnen vergaderen, brainstormen of gewoon om gezellig samen te komen? Dan is dit wat voor jou: het Huiskameratelier is een lichte, intieme woon-/ werkruimte,

Conference Center High Tech Campus Eindhoven

Conference Center High Tech Campus Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (15 km)

Organiseer uw bijeenkomst op High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa! Hier werken meer dan 150 bedrijven en instituten en zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers samen aan toekomstige technologieën.

Denheuvel

Denheuvel

Schrijf review Mierlo (16.1 km)

Onze verschillende zalen bieden ook alle mogelijkheden voor vergaderingen en feesten tot 250 personen! Wij bieden ook verschillende activiteiten aan zoals Oud Hollandse spelen, Indoor Curling, XL games, GPS wandel- en fietstochten en nog veel meer.

Pullman Eindhoven Cocagne

Pullman Eindhoven Cocagne

Schrijf review Eindhoven (16.9 km)

Co-Meeting by Pullman, de full-service event planning formule. Modulaire (vergader)zalen en state-of-the-art faciliteiten zijn beschikbaar voor zakelijke en privé-evenementen.

Aristo meeting center Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (17 km)

Aristo meeting center Eindhoven is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven (17.3 km)

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Philips Stadion Eindhoven

Philips Stadion Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (17.7 km)

Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie.

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Schrijf review Maaseik (18.5 km)

Limburgse natuurpracht De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. De gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: een volledig ingericht park, omgeven door een prachtige natuur.

Evoluon Exploitatie bv

Evoluon Exploitatie bv

Schrijf review Eindhoven (18.5 km)

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

No Photo Available

Fotostudio John Geven

Schrijf review Nuenen (18.6 km)

Door de flexibele uitstraling, zijn onze ruimtes geschikt voor bedrijfspresentaties, huwelijksfeesten, kerstborrels, teambuilding-sessies, diners etc.

No Photo Available

De Koning Helmond

Schrijf review Helmond (19.3 km)

Bij de Koning stelt u persoonlijk een gewenst feestprogramma samen uit diverse ruime arrengementsmogelijkheden. Tevens zijn wij trouwlocatie van de gemeente Helmond.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Soerendonk

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Soerendonk? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Soerendonk dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Soerendonk

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Soerendonk. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Soerendonk was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Soerendonk, Evenementenlocaties in Soerendonk, Feestzalen in Soerendonk, Trouwlocaties in Soerendonk

Jouw vergaderzaal in Soerendonk toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Soerendonk. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: