Alle feestzalen in Soerendonk op een rij

De beste feestzalen in Soerendonk vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke feestzalen in Soerendonk. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel (3.6 km)

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze

Schrijf review Heeze (9 km)

Een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland als feestlocatie: Kasteel Heeze biedt u vele mogelijkheden!

Restaurant Denheuvel

Restaurant Denheuvel

Schrijf review Mierlo (16.1 km)

Onze verschillende zalen bieden ook alle mogelijkheden voor vergaderingen en feesten tot 250 personen! Wij bieden ook verschillende activiteiten aan zoals Oud Hollandse spelen, Indoor Curling, XL games, GPS wandel- en fietstochten en nog veel meer.

No Photo Available

Western World

Schrijf review Peer (16.3 km)

Alles op gebied van Country & Western in Belgie: attracties, decors, shows, animatie, feestmateriaal, etalages, tentoonstellingen, beurzen, ...

Pakhuys

Pakhuys

Schrijf review Bree (17.2 km)

Het Pakhuys is een feestzaal met tal van mogelijkheden. We beschikken over 3 zalen met een totaal capaciteit van 400 personen.

No Photo Available

Kempenheuvel

Schrijf review Bree (18.1 km)

Iets te vieren? Kempenheuvel biedt accommodatie voor feesten. Er zijn verscheidene ruimtes welke perfect gebruikt kunnen worden voor gelegenheden in de privé-sfeer zoals een bruiloft, communiefeestje, bbq, verjaardag of een gezellig feestje.

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Schrijf review Maaseik (18.5 km)

Limburgse natuurpracht De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. De gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: een volledig ingericht park, omgeven door een prachtige natuur.

Evoluon Exploitatie bv

Evoluon Exploitatie bv

Schrijf review Eindhoven (18.5 km)

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

No Photo Available

De Koning Helmond

Schrijf review Helmond (19.3 km)

Bij de Koning stelt u persoonlijk een gewenst feestprogramma samen uit diverse ruime arrengementsmogelijkheden. Tevens zijn wij trouwlocatie van de gemeente Helmond.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Soerendonk

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Soerendonk? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Soerendonk dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Soerendonk

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Soerendonk. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Soerendonk was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Soerendonk, Evenementenlocaties in Soerendonk, Trouwlocaties in Soerendonk, Vergaderzalen in Soerendonk

Jouw feestzaal in Soerendonk toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Soerendonk. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: