Alle vergaderzalen in Elshout op een rij

De beste vergaderzalen in Elshout vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke vergaderzalen in Elshout. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Hoge Heide

De Hoge Heide

Schrijf review Heusden (3.8 km)

De Hoge Heide - Happen, Stappen, Bewegen. Fun & Leisurecentrum in Vlijmen, omgeving den Bosch.

No Photo Available

Hotel NH Waalwijk

Schrijf review Waalwijk (7.1 km)

Het hotel heeft 7 moderne vergaderruimten voor 2 tot 150 personen. We zijn gewend om formele vergaderingen en brunches te organiseren, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeestjes.

No Photo Available

Restaurant Bosch en Duin

Schrijf review Udenhout (7.4 km)

Vanwege de fraai gedecoreerde zalen, de centrale ligging binnen de stedelijke driehoek Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch én het riant eigen parkeerterrein is Bosch en Duin uitermate geschikt voor alle zakelijke én particuliere bijeenkomsten. Van rec

Efteling

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (8.7 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (10.2 km)

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Schrijf review Vught (10.7 km)

In het hotel heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen; uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (11 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

No Photo Available

Dressuurstal Van Baalen B.V.

Schrijf review Brakel (11.7 km)

Een exclusieve locatie voor vergadering, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten in de Bommelerwaard.

Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Schrijf review Vught (12.1 km)

Op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch ligt, verscholen in een park van 7,5 ha, het monumentale Landgoed Huize Bergen. Deze unieke locatie heeft u alles te bieden om u vergadering of congres tot een succes te maken.

No Photo Available

Fletcher Hotel Boschoord

Schrijf review Oisterwijk (15 km)

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie nabij Tilburg is Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord de ideale bestemming. Het hotel beschikt over tien multifunctionele vergaderzalen.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (15.2 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (16 km)

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

No Photo Available

Land Rover Experience Nederland

Schrijf review Kerkdriel (16.2 km)

De Zandmeren is een recretie en evenementenlocatie met onder meer negen recreatiewoningen, een jachthaven en stoer restaurant. Wij hebben onze sporen verdiend als organisatiebureau voor actieve evenementen.

No Photo Available

Landgoed De Rosep

Schrijf review Oisterwijk (16.7 km)

Landgoed De Rosep is de ultieme zakenlocatie. U vergadert in stijl, tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. Zo komen u en uw partners aan tafel echt even los van de dagelijkse gang van zaken.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (17.4 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (18.2 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

No Photo Available

Willem II Stadion Congres & Evenementen

Schrijf review Tilburg (18.3 km)

Het Willem II Stadion biedt niet alleen sportiviteit, maar ook alle ruimte voor vergaderingen, congressen, beurzen, presentaties, borrels en andere meetings.

Fort bij Asperen

Fort bij Asperen

Schrijf review West-Betuwe (19.8 km)

Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, lezing of presentatie? In de genieloods van Fort bij Asperen bevindt zich in de kelderverdieping een grote vergaderzaal voorzien van een beamer, scherm en presentatiemogelijkheden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Elshout

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Elshout? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Elshout dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Elshout

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Elshout. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Elshout was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Elshout, Evenementenlocaties in Elshout, Feestzalen in Elshout, Trouwlocaties in Elshout

Jouw vergaderzaal in Elshout toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Elshout. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: