Alle vergaderzalen in Bodegraven op een rij

De beste vergaderzalen in Bodegraven vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke vergaderzalen in Bodegraven. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Van der Valk Avifauna

Schrijf review Alphen a/d Rijn (9.5 km)

Van der Valk Avifauna is een bijzondere locatie voor uw feest, diner, huwelijk, vergadering of congres. Partycentrum Avifauna met 7 zalen ligt midden in het vogelpark.

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (9.6 km)

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck

Schrijf review Kamerik (11.9 km)

Prachtige locatie in het Groene Hart Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden / Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie.

No Photo Available

Kasteel Montfoort

Schrijf review Montfoort (14.3 km)

Zowel voor zakelijke aangelegenheden, huwelijksviering als voor een privé 'avondje uit' biedt Kasteel Montfoort alle ruimte om in een sfeervolle ambiance culinair te genieten.

HAL60

HAL60

Schrijf review Roelofarendsveen (16.1 km)

HAL60 biedt tot 1000m2 oppervlakte die volledig naar eigen wens is in te vullen. Hierdoor is HAL60 voor ieder evenement geschikt.

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review Zoetermeer (18.7 km)

Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 12 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen.

No Photo Available

BCN Rotterdam

Schrijf review Capelle a/d Ijssel (18.9 km)

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station Rotterdam Alexander vindt u trainingslocatie BCN Rotterdam. Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem.

No Photo Available

NH Capelle

Schrijf review Capelle aan den IJssel (18.9 km)

Voor uw vergadering of feestavond zijn de grotere Salons een absolute aanrader. Hier kunt u uw bijeenkomst van 2 tot 250 personen organiseren. Voor uw vergadering of diner in kleinere kring zijn de 30m2 Boardrooms zeer geschikt. Alle zalen van NH Capelle

No Photo Available

Van der Valk Hotel Breukelen

Schrijf review Breukelen (18.9 km)

Organiseer uw feest of receptie in een van onze zalen. U bent van harte welkom met uw groep vanaf 40 personen.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (19.3 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal

Schrijf review Leiden (19.7 km)

De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal beschikt over vier unieke theater- en concertzalen, die - aangevuld door de vele foyers en subruimtes - voor een breed scala aan evenementen inzetbaar zijn.

No Photo Available

Around The Clock

Schrijf review Aalsmeer (19.7 km)

Bij Around The Clock kunt u een vergadering, feest, receptie, walking dinner of andere bijeenkomsten houden in onze Bar & Brasserie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Bodegraven

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Bodegraven? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Bodegraven dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Bodegraven

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bodegraven. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Bodegraven was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bodegraven, Evenementenlocaties in Bodegraven, Feestzalen in Bodegraven, Trouwlocaties in Bodegraven

Jouw vergaderzaal in Bodegraven toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Bodegraven. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: