header

Alle vergaderzalen in Tielt op een rij

De beste vergaderzalen in Tielt vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke vergaderzalen in Tielt. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Tielt

No Photo Available

Restaurant Den Ouwe Prins

Schrijf review Lotenhulle (7.6 km)
Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (7.8 km)

No Photo Available

B&B De Steenhove

Schrijf review Nevele (9.6 km)

No Photo Available

Kasteel Ooidonk

Schrijf review Deinze (11.3 km)
Auberge du pêcheur

Auberge du pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (12.6 km)
Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (12.7 km)

No Photo Available

MdV Catering - Vision Hospitality Group NV

Schrijf review Waregem (13.2 km)
id punt

id punt

Schrijf review Waregem (13.4 km)
Maison Blanche

Maison Blanche

Schrijf review Nazareth (14 km)
Het Bierkasteel

Het Bierkasteel

Schrijf review Izegem (15.5 km)
Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Schrijf review Nazareth (16.1 km)

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Ondernemerscentrum HofvanCommerce Izegem

Schrijf review Izegem (17.1 km)
Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (17.4 km)

No Photo Available

Blanc Fixe

Schrijf review Drongen (17.5 km)
Holiday Inn Gent Expo

Holiday Inn Gent Expo

Schrijf review Gent (18.9 km)
Skyline Park

Skyline Park

Schrijf review Izegem (19.1 km)

Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie. De locatie is één van de meest bepalende factoren wanneer u van uw evenement een ware belevenis wil maken.

Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review Gent (19.1 km)

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

Hotel Mercure Roeselare

Hotel Mercure Roeselare

Schrijf review Roeselare (19.4 km)

Top vergaderzalen in Tielt

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Tielt? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Tielt dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Tielt

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Tielt. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Tielt was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie West-Vlaanderen, Congreslocatie in Tielt, Evenementenlocaties in Tielt, Feestzalen in Tielt, Trouwlocaties in Tielt

Jouw vergaderzaal in Tielt toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Tielt. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Tielt

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties