Alle vergaderzalen in Soignies op een rij

De beste vergaderzalen in Soignies vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke vergaderzalen in Soignies. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kamaste

Kamaste

Schrijf review Steenkerque (3.9 km)

Op zoek naar een even unieke als veelzijdige locatie voor uw evenementen? Ontdek de magische kamer van Kamaste.

La Haute Scene

La Haute Scene

Schrijf review Soignies (3.9 km)

We zijn blij om de heropening van onze vriendelijke en warme kamer in een gerenoveerde schuur in het centrum van Zinnik onder de aandacht te brengen, perfect geschikt voor familie- en sociale evenementen.

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (9.1 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

Tartine en Meer

Tartine en Meer

Schrijf review Galmaarden (14.5 km)

Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review Tubize (16 km)

Martin's Red is located on the site of the Belgian Football Center in Tubize - the training centre of the Red Devils as well as many other teams in all categories (professional teams, up-and-coming hopefuls, foreign delegations, ...).

No Photo Available

La Ferme des Oliviers

Schrijf review Nivelles (18.5 km)

La ferme des Oliviers heeft de ideale sfeer om een ​​feest, vergadering, seminar, cocktail, bruiloft, speciale gebeurtenis, in optimale omstandigheden te organiseren.

Domaine L'Éveil

Domaine L'Éveil

Schrijf review La Louvière (18.5 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

No Photo Available

La Ferme du Bois d'Arpes

Schrijf review Nivelles (18.6 km)

In een omgeving van groen en rust gelegen in het hart van Waals-Brabant, nodigt het Bois d'Arpes u uit tot een oase van rust waar discretie en efficiëntie gecombineerd worden met een complete, kwalitieve infrastructuur.

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (18.7 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Nivelles-Sud

Schrijf review Nivelles (19 km)

Conferenties, seminars, bedrijfsevenementen of privé bijeenkomsten, de mogelijkheden zijn legio: wij beschikken over 8 multifunctionele vergaderzalen, voor al uw manifestaties. Ze zijn voorzien van speciale verlichting voor conferenties of banketten.

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (19.3 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Soignies

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Soignies? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Soignies dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Soignies

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Soignies. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Soignies was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Soignies, Evenementenlocaties in Soignies, Feestzalen in Soignies, Trouwlocaties in Soignies

Jouw vergaderzaal in Soignies toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Soignies. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: