Alle trouwlocaties in Soignies op een rij

De beste trouwlocaties in Soignies vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke trouwlocaties in Soignies. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Chateau du Saulchoy

Schrijf review Soignies (5.6 km)

Voor alle soorten evenementen: bruiloft, communie, doopsel, seminarie, verjaardag, avond, tentoonstelling... Wij verwelkomen u in een betoverende setting.

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (9.1 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

No Photo Available

La Chapelle de verre

Schrijf review Braine-le-Comte (13.1 km)

Zaalverhuur (max. capaciteit 100 personen) voor uw feesten en evenementen.

No Photo Available

La Ferme De Widewance

Schrijf review Ville-sur-Haine (14.6 km)

Het hele team van La Ferme de Widewance heet u welkom in een natuurlijke en warme omgeving. De ontvangstruimte uit 1780 heeft een majestueus zichtbaar raamwerk.

No Photo Available

Domein Margaille

Schrijf review Lembeek (16 km)

Ons privé-domein is te gebruiken per dag voor al uw familiefeesten, koffietafels, bedrijfsbijeenkomsten, teambuilding, barbecueparty... Vrije keuze van traiteur, evenmentenorganisatie, drankenleverancier, discobar.

No Photo Available

L'étincelle

Schrijf review Maurage (16.9 km)

Voor al uw evenementen kunnen wij uw ideale partner worden. Een avond, uw bruiloft, een tentoonstelling, een oenologische proeverij, enz.

No Photo Available

Le Val-Fayt

Schrijf review Fayt-lez-Manage (18.3 km)

La Ferme du Val-Fayt heeft 3 ruimtes voor uw seminaries en banketten.

No Photo Available

La Ferme des Oliviers

Schrijf review Nivelles (18.5 km)

La ferme des Oliviers heeft de ideale sfeer om een ​​feest, vergadering, seminar, cocktail, bruiloft, speciale gebeurtenis, in optimale omstandigheden te organiseren.

16Events

16Events

Schrijf review La Louvière (18.5 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (18.7 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (19.3 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Soignies

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Soignies? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Soignies dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Soignies

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Soignies. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Soignies was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Soignies, Evenementenlocaties in Soignies, Feestzalen in Soignies, Vergaderzaal in Soignies

Jouw trouwlocatie in Soignies toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Soignies. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: