Alle vergaderzalen in Henri-Chapelle op een rij

De beste vergaderzalen in Henri-Chapelle vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke vergaderzalen in Henri-Chapelle. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (7.9 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (8.9 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (10.1 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (11.5 km)

Labyrint Drielandenpunt & Taverne De Grenssteen bieden grenzeloos vermaak op en rondom het hoogste punt van Nederland. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

No Photo Available

Hoeve de Linde

Schrijf review Vaals (11.7 km)

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Schrijf review Vaals (12 km)

130 hotelkamers en 22 vergaderruimtes op een landgoed met 18 hectares park en bos. Een kasteel daterend uit 15e eeuw. Ideale vergader en tembuilding locatie nabij hef drielandenpunt en de stad Aken.

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Schrijf review Vaals (12.9 km)

Landal Hoog Vaals is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering,

No Photo Available

Silva Hotel Spa-Balmoral

Schrijf review Spa (18.5 km)

Uw 4-sterrenhotel Spa-Balmoral, genesteld te midden van dichtbeboste heuvels, heeft een voortreffelijke locatie met uitzicht over het meer van Warfaaz in het hart van de Belgische Ardennen. Er zijn 126 comfortabele kamers & suites en 16 vergaderruimten beschikbaar voor uw evenement.

Radisson Blu Balmoral Spa

Radisson Blu Balmoral Spa

Schrijf review Spa (18.8 km)

Dit uniek luxe hotel is gelegen op de heuvels van Spa, naast de Thermes en de bekende Royal Golf Club des Fagnes. Het hotel heeft 106 kamers waarvan 21 suites, 6 state of the art meeting zalen, een privé Beauty & Wellness center met zwembad.

Top vergaderzalen in Henri-Chapelle

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Henri-Chapelle? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Henri-Chapelle dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Henri-Chapelle

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Henri-Chapelle. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Henri-Chapelle was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Henri-Chapelle, Evenementenlocaties in Henri-Chapelle, Feestzalen in Henri-Chapelle, Trouwlocaties in Henri-Chapelle

Jouw vergaderzaal in Henri-Chapelle toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Henri-Chapelle. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: