Alle trouwlocaties in Henri-Chapelle op een rij

De beste trouwlocaties in Henri-Chapelle vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke trouwlocaties in Henri-Chapelle. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Les Pignons Blancs

Schrijf review Charneux (7 km)

Welk evenement je ook wilt organiseren, Les Pignons Blancs hebben de infrastructuur.

No Photo Available

Ferme des Beaux-Monts

Schrijf review Charneux (7.8 km)

Wij verwelkomen u in een eigentijdse en stedelijke omgeving, maar even elegant als prestigieus voor uw huwelijk, communie, doop, verjaardag, familie of zakelijke viering, ...

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (7.9 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (8.9 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (10.1 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

Brasserie Het Rode Bos

Brasserie Het Rode Bos

Schrijf review Teuven (10.2 km)

Het Rode Bos is een volledig gerenoveerde, landelijk gelegen brasserie waar gasten een aangeklede kop koffie, een glas straf getapt speciaalbier, een lichte lunch of uitgebreid diner kunnen gebruiken, ...

No Photo Available

Atelier

Schrijf review Eupen (10.9 km)

Plan je een feest? Het atelier biedt u veel speciale mogelijkheden en de perfecte setting voor een buitengewoon verjaardagsfeest, huwelijk, doop, kindercommunie, presentatie of een jubileum.

No Photo Available

Château La Tourelle

Schrijf review Verviers (10.9 km)

Welk bruidspaar wenst zijn huwelijksfeest niet als de mooiste dag van zijn/haar leven in herinnering te bewaren? Chateau "La Tourelle" in Verviers biedt u de romantische sfeer van een sprookjesachtig kasteel in authentieke Engelse bouwstijl.

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (11.5 km)

Labyrint Drielandenpunt & Taverne De Grenssteen bieden grenzeloos vermaak op en rondom het hoogste punt van Nederland. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

No Photo Available

Ferme du Haras

Schrijf review Wegnez (11.9 km)

U hebt besloten om op een unieke plek samen te komen om een verjaardag, een doop, een communie, een familiefeest, een gouden bruiloft, een bedrijfsdiner of zelfs om uw bruiloft te organiseren. Ferme du Haras is de ideale locatie.

No Photo Available

Le Domaine des Prés fleuris

Schrijf review Bolland (12.6 km)

Het Domaine des Prés Fleuris biedt verschillende feestzalen en alle service met betrekking tot uw evenementen: bruiloft, familiefeest, bedrijfsfeest en alle andere evenementen.

No Photo Available

Le Vallon du Feneur

Schrijf review Dalhem (16.1 km)

In het hart van een charmante vallei omringd door beboste heuvels, heet Marc Maréchal en zijn team u welkom in hun prachtige feestzalen.

No Photo Available

Furonis feestzaal

Schrijf review Fouron-le-Comte (16.1 km)

Onze feestzaal ligt in het hart van het dorp Fouron-le-Comte en is ideaal voor bruiloften, communies en verjaardagen. Onze feestzaal heeft een parkeerplaats, een speeltuin, een volledig uitgeruste keuken en is bovendien vrij van cateraar.

Top trouwlocaties in Henri-Chapelle

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Henri-Chapelle? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Henri-Chapelle dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Henri-Chapelle

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Henri-Chapelle. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Henri-Chapelle was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Henri-Chapelle, Evenementenlocaties in Henri-Chapelle, Feestzalen in Henri-Chapelle, Vergaderzaal in Henri-Chapelle

Jouw trouwlocatie in Henri-Chapelle toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Henri-Chapelle. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: