Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Heppenbach'.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Toppertje !

|Saskia Denys (VIGO NV)|29/07/2022

Leuke, inspirerende omgeving. Organisatie prima, alles goed geregeld :-)

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Perfect voor een teambuilding

|Lynn Bernaerts (Sonhouse)|24/05/2022

Geweldige plaats om een teambuilding te organiseren. Alles is vlekkeloos verlopen.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique en Music Hotel

|Marie Boutsen (Flanders DC)|01/04/2022

Onzettend fijne plek! Mooie locatie, goed georganiseerd, vriendelijke mensen, fijne natuur, helemaal anders dan de typische seminarielocaties.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Een fantastische locatie voor een teamretraite

|Owner Business (Argent)|30/03/2022

We hadden een geweldige tijd in de Daft? Tine en haar team hebben de perfecte teamretraite georganiseerd en de rondleiding door de studio was het hoogtepunt van de week!

Top vergaderzalen in Heppenbach

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Heppenbach? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Heppenbach dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Heppenbach

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heppenbach. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Heppenbach was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Heppenbach, Evenementenlocaties in Heppenbach, Feestzalen in Heppenbach, Trouwlocaties in Heppenbach

Jouw vergaderzaal in Heppenbach toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Heppenbach. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: