Alle congreslocaties in Heppenbach op een rij

De beste congreslocaties in Heppenbach vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 2+ unieke congreslocaties in Heppenbach. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

16 reviews Eupen (33.3 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

Maison Visavis

Maison Visavis

Schrijf review Raeren (38.5 km)

We hebben het tot onze taak gemaakt om het oude herenhuis met nieuwe charme te doen herleven.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'congreslocaties in Heppenbach'.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Geweldige evenementen met een gezellige sfeer

|Karl-Heinz Lambertz|06/09/2023

Ik ben al uitgenodigd voor veel evenementen die hebben plaatsgevonden in het Heidbergklooster en heb het ook zelf voor evenementen geboekt. De locatie is uniek. Het personeel is erg vriendelijk. Zij helpen u graag bij het plannen van een evenement en reageren op eventuele speciale verzoeken. De combinatie van evenementenlocatie, vergaderruimtes en hotelkamers is niet alleen praktisch, maar ook goed doordacht.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Bruiloft

|Olli und Sarah Schopp|30/08/2023

We hebben een onvergetelijke dag gehad met een bijzondere service. De sfeer kan niet worden overtroffen. De kamers zijn klein maar fijn. Zeer comfortabele bedden en netheid zijn erg belangrijk.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Waardering Klooster Heidberg - seminarlocatie

|Maud PESTIAUX (AWEX Eupen)|28/08/2023

Het Heidbergklooster is altijd een goede keuze en biedt een prachtige omgeving voor het organiseren van onze seminars. Wij bevelen deze locatie graag aan!

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Koster Hiedberg een unieke locatie

|Freddy Genten (König-Baudouin-Stiftung)|26/08/2023

Unieke locatie in prachtig gerenoveerd klooster, uitstekende service, zeer goede openbaar vervoerverbindingen (trein en bus)

Top congreslocaties in Heppenbach

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Heppenbach? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Heppenbach dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Heppenbach

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heppenbach. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Heppenbach was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Heppenbach, Feestzalen in Heppenbach, Trouwlocaties in Heppenbach, Vergaderzalen in Heppenbach

Jouw congreslocatie in Heppenbach toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Heppenbach. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: