header

Vergaderzalen in Herstal

De beste vergaderzalen in Herstal vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Herstal!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Herstal'.
 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Dit is gewoon TOP!

  Een prachtige locatie om een evenement te organiseren. Een warm onthaal, alles perfect in orde en tot in de puntjes verzorgd, met de glimlach. Gedienstig en vriendelijk personeel. Ik voelde mij een belangrijke persoon, zo attent was iedereen. Gewoon top! Ik zou zelfs 12 op 10 geven, beter kan echt niet.
  Bluepoint Luik staat bij mij nu nummer 1 om mijn evenementen in de Luikse regio te organiseren.

  Nadia Fahsi - AGORIA - 15/06/2018

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Inspirerende locatie, mooie faciliteiten en complete verzorging!

  Voor een Partner Roadshow deze locatie gekozen. Alles was tot in de puntjes geregeld; van de flexibiliteit voor de voorbereiding tot de volledig op maat vastgestelde verzorging van onze gasten. De ruimte was perfect voor onze sessie en alles werkte naar behoren. De WiFi-verbinding die voor ons essentieel was, is zeer stabiel en snel.
  Wij zouden deze venue zeker aanbevelen en in de toekomst vaker gebruiken bij het organiseren van een dergelijk evenement.

  Jos Nennie - SMART Technologies - 12/06/2018

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Bravo, super installation, équipe top!

  J’ai à plusieurs reprises utilisé les installations de Blue Point Liège. J’ai toujours été ravi. Pour 6 personnes, pour 40, pour 100 personnes, nous avons toujours eu des solutions adaptées à nos besoins. L’équipe est très à l’écoute et nous aide à construire nos évènements. Les installations sont vraiment au top de la technologie, et très qualitatives. Le catering est toujours réussi. Parking facile. En résumé, on a toujours plaisir à organiser réunions ou évènements au Blue Point Liège, idéalement situé au cœur de la cité Ardente.

  Frédéric VUARIN Vuarin - PGA Motors - 17/04/2018

 • BluePoint Liège

  BluePoint Liège

  Lieu de conférence impeccable en tout point

  Service professionnel et de très bonne qualité
  Une organisation high-tech et un matériel de pointe
  Des salles adaptés et très bonne acoustique
  Des personnes très accueillantes et serviables.

  Sophie Delcourt - UCM National - 11/04/2018

Vergaderzalen in Herstal

Op zoek naar een vergaderzaal in Herstal? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je razendsnel alle vergaderzalen in Herstal (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Herstal

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Herstal. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Herstal. Voor 'vergaderzaal Herstal' hebben we momenteel 10 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Luik, Evenementenlocaties in Herstal, Feestzalen in Herstal, Trouwlocaties in Herstal

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!