header

Vergaderzalen in Ulbeek

De mooiste vergaderzalen in Ulbeek vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Ulbeek!

Vergaderzalen in Ulbeek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

de Bottelarij (AKSI vzw)

de Bottelarij (AKSI vzw)

34 reviews 1.7 km
M-eating Place Kolmen

M-eating Place Kolmen

Schrijf review 5 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 9.1 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 9.9 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

't Borrelhuis

't Borrelhuis

Schrijf review 10.4 km
Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 11 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

No Photo Available

Martinus Meeting Center

Schrijf review 11.1 km
PXL-Congress

PXL-Congress

Schrijf review 11.2 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 11.2 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 11.2 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 11.2 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

No Photo Available

Corda Conference

Schrijf review 12.4 km
Hangar58

Hangar58

Schrijf review 14.6 km
Plateau

Plateau

9 reviews 15.3 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 15.9 km
Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 16.5 km
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 19.4 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Ulbeek'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Verrassend leuke gelegenheid

  Met onze groep van 34 deelnemers kregen wij het privilege om op een normale sluitingsdag van De Bottelarij toch langs te komen voor een drink.
  Op het zeer aangename terras werden wij uitermate vriendelijk ontvangen en correct bediend.
  Als je voor een simpele drink zo goed wordt ontvangen, kan ik me voorstellen dat dit voor meer uitgebreide gelegenheden zeker het geval zal zijn.

  Marcel Lombaerts - KBC Senioren Antwerpen - 15/06/2019

Vergaderzalen in Ulbeek

Op zoek naar een vergaderzaal in Ulbeek? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle vergaderzalen in Ulbeek (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Ulbeek

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Ulbeek. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Ulbeek. Voor 'vergaderzaal Ulbeek' hebben we momenteel 17 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Ulbeek, Evenementenlocaties in Ulbeek, Feestzalen in Ulbeek, Trouwlocaties in Ulbeek

Filters

Sorteer op afstand

Rond Ulbeek

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties