header

Vergaderzalen in Wimmertingen

De origineelste vergaderzalen in Wimmertingen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Wimmertingen!

Vergaderzalen in Wimmertingen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

M-eating Place Kolmen

M-eating Place Kolmen

Schrijf review 3.6 km
de Bottelarij (AKSI vzw)

de Bottelarij (AKSI vzw)

34 reviews 5.4 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 5.4 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 5.6 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

't Borrelhuis

't Borrelhuis

Schrijf review 5.8 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 6 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 6 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 6 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

PXL-Congress

PXL-Congress

Schrijf review 6.3 km

No Photo Available

Corda Conference

Schrijf review 7.8 km
Hangar58

Hangar58

Schrijf review 8.9 km
Plateau

Plateau

9 reviews 12.1 km
Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 12.6 km

No Photo Available

Martinus Meeting Center

Schrijf review 13.2 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 13.7 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 14.8 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 14.9 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

De Barrier

De Barrier

Schrijf review 15.8 km
Villa Zwart Goud part of Witti Group

Villa Zwart Goud part of Witti Group

Schrijf review 17.7 km
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 17.8 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Thor Central

Thor Central

Schrijf review 18.1 km
Karting Genk

Karting Genk

Schrijf review 19.1 km

Vergeet 'traditionele' recepties, incentives en meetings, want teambuilding is zoveel leuker in een sportieve formule!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Wimmertingen'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Verrassend leuke gelegenheid

  Met onze groep van 34 deelnemers kregen wij het privilege om op een normale sluitingsdag van De Bottelarij toch langs te komen voor een drink.
  Op het zeer aangename terras werden wij uitermate vriendelijk ontvangen en correct bediend.
  Als je voor een simpele drink zo goed wordt ontvangen, kan ik me voorstellen dat dit voor meer uitgebreide gelegenheden zeker het geval zal zijn.

  Marcel Lombaerts - KBC Senioren Antwerpen - 15/06/2019

Vergaderzalen in Wimmertingen

Op zoek naar een vergaderzaal in Wimmertingen? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je meteen alle vergaderzalen in Wimmertingen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Wimmertingen

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Wimmertingen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Wimmertingen. Voor 'vergaderzaal Wimmertingen' hebben we momenteel 22 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Wimmertingen, Evenementenlocaties in Wimmertingen, Feestzalen in Wimmertingen, Trouwlocaties in Wimmertingen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Wimmertingen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties