header

Vergaderzalen in Olen

De origineelste vergaderzalen in Olen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Olen!

Vergaderzalen in Olen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review 2.9 km
APB Kamp C Congrescentrum De Basis

APB Kamp C Congrescentrum De Basis

Schrijf review 4.2 km
La Source

La Source

Schrijf review 4.3 km
Corsendonk Hooge Heyde

Corsendonk Hooge Heyde

Schrijf review 4.9 km

Corsendonk Hooge Heyde werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, feestzaal en vergaderzalen kregen al een volledige make-over.

No Photo Available

Hotel Verlooy

Schrijf review 7.3 km
Virtual Secret

Virtual Secret

Schrijf review 7.4 km
Aldhem Hotel ****

Aldhem Hotel ****

Schrijf review 8.7 km


Congres hotel met gratis parking in een groene omgeving op een unieke ligging (pal naast afrit 20 E313).

No Photo Available

Huis ViventO bvba

Schrijf review 9.4 km
den Eyck

den Eyck

Schrijf review 9.5 km
Priorij Corsendonk

Priorij Corsendonk

Schrijf review 15.7 km

Een 14de eeuws klooster, vandaag bekend om zijn feestservice, evenementenkader en conferentiecentrum. De gewelvenbar, charmanete kamers, de monumentale Kapittelzaal en de prachtige Renaissancetuinen die de Priorij laten schitteren in zijn pracht.

No Photo Available

Corbie Hotel Mol

Schrijf review 16.3 km
Stokvis

Stokvis

Schrijf review 16.8 km
Corsendonk de Linde

Corsendonk de Linde

Schrijf review 17.1 km

Corsendonk De Linde is al vele jaren een begrip in de Antwerpse Kempen, en dat is niet toevallig. Ben je op zoek naar een locatie om een feest te organiseren? Een locatie om jouw droomhuwelijk te organiseren?

No Photo Available

Slootjenshoeve

Schrijf review 17.7 km

No Photo Available

APB Vormingscentrum

6 reviews 18 km

No Photo Available

Paterspand Congrescentrum

Schrijf review 18.4 km
Alta Ripa II

Alta Ripa II

Schrijf review 18.6 km

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve. Opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van 5 hectare. De feestzalen ademen klasse, traditie, smaak en luxe uit.

No Photo Available

Domein Martinus

Schrijf review 19.4 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Olen'.
 • APB Vormingscentrum

  Supertevreden !

  Reeds heel wat jaren zijn wij zeer tevreden om onze sprookjesklassen in het Vormingscentrum te laten doorgaan, als school uit het Leuvense. We komen altijd met een groep van ongeveer 90 lln. Hiervoor een goede locatie vinden, met de goede zorgen die we daar krijgen is zeer moeilijk. Laat staan bijna onvindbaar. Een grote pluim voor het supervriendelijk personeel. Er wordt rekening gehouden met bijna alle wensen zowel in de keuken, als met vragen die wij als lkrn. hebben. Het eten is superverzorgd, men is er zeer kindvriendelijk. De hygiëne verdient over het hele gebouw een dikke pluim. Enkele extra banken buiten rondom het betonnen speelveld zou tof zijn, maar de kinderen en wijzelf vonden het weer SUPER! Dankjewel!

  Brigitte Mijten - Vrije basisschool De Ark - 24/10/2019

 • APB Vormingscentrum

  Klantvriendelijk en professioneel

  Voor de tweede maal organiseerden wij in het Vormingscentrum van Malle onze vormingsdag voor een 200-tal directies en bestuurders van scholen. Vooraf hielden we een gesprek met het Vormingscentrum over onze wensen. We konden de sterke klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van het hele personeelsteam van het Vormingscentrum zeer goed appreciëren en kenden een feilloze, aangename dag in een omgeving met veel open ruimte. Onze volgende vormingsdag is al gereserveerd.

  Johan Hoyberghs - KOBA vzw - 07/02/2019

 • APB Vormingscentrum

  Verblijf met leerlingen secundair in het kader van Filmexpeditie

  Zeer vriendelijke mensen, behulpzaam, ontzettend goed onderhouden centrum. Heel fijn om hier op tweedaagse te komen met leerlingen: veilig, in de natuur, ruim, proper, lekkere maaltijden (variatie, ook voor vegetariërs!). De videostudio is gewoon fantastisch!

  kay lambrechts - school Denise Grésiac - 28/01/2019

 • APB Vormingscentrum

  Geweldige locatie met een zeer warme en behulpzame ontvangst

  Het is nu toch al een aantal jaren dat we op repetitieweekend gaan met onze harmonie in het vormingscentrum en telkens verloopt alles zeer vlot. Van reservatie (online) tot de laatste afspraken. Alles is zeer duidelijk en de mensen van het vormingscentrum zijn ook zeer bereikbaar in het geval er speciale vragen zijn. Ook voor het eten zijn ze zeer flexibel: vegetariërs, gluten allergie, lactose-intolerant, ... Allemaal geen probleem voor de keuken.
  Wij komen hier zeker nog terug.
  PS: voor muziekverenigingen: vraag zeker de animatiehal voor jullie repetities: meer dan voldoende ruim en een fantastische akoestiek.

  Stijn Weygaerts - KH Sint Hilarius Bierbeek - 29/10/2018

Vergaderzalen in Olen

Op zoek naar een vergaderzaal in Olen? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je razendsnel alle vergaderzalen in Olen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Olen

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Olen. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Olen. Voor 'vergaderzaal Olen' hebben we momenteel 18 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Antwerpen, Congreslocatie in Olen, Evenementenlocaties in Olen, Feestzalen in Olen, Trouwlocaties in Olen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Olen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties