Alle trouwlocaties in Monster op een rij

De beste trouwlocaties in Monster vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke trouwlocaties in Monster. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Hudson Den Haag Zuid

Schrijf review Den Haag (4.9 km)

BARN is geheel of gedeeltelijk beschikbaar voor feesten. Met de vide en afgesloten ruimte Club47 erbij biedt BARN mogelijkheden voor feesten van 50 tot 1500 personen.

Beachclub Titus

Beachclub Titus

Schrijf review Den Haag (5.2 km)

Beachclub Titus ligt aan het strand van Den Haag | Kijkduin (ten zuiden van Scheveningen) met een ruime toegang tot het strand en de Noordzee.

Strandclub ff-tijd

Strandclub ff-tijd

Schrijf review Hoek van Holland (7.5 km)

Strandclub direct aan zee, op het mooie strand van Hoek van Holland met uitzicht over de waterweg,het gehele jaar geopend,schitterende locatie voor u bedrijfsfeest of huwelijk (officiele trouwlocatie). Ook geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Beachclub Boca Grandi

Beachclub Boca Grandi

Schrijf review Den Haag (8 km)

De combinatie van onze beachclub, de zee, het strand, de talrijke activiteiten en de unieke ligging maken Boca Grandi tot de perfecte locatie voor al je evenementen.

Gastronomia Villani

Gastronomia Villani

Schrijf review Den Haag (8.9 km)

Dat is Villani: een sfeervol Italiaans restaurant aan de Scheveningse kust. Onze mooie lichte zaal op de eerste verdieping leent zich goed voor vergaderingen en bijeenkomsten.

De Waterreus

De Waterreus

Schrijf review Scheveningen (10.1 km)

De Waterreus is het hele jaar door de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken aan het strand van Scheveningen.

Diligentia

Diligentia

Schrijf review Den Haag (10.2 km)

Een zakelijke ontvangst tot zo'n 500 personen, met een plenair deel in de theaterzaal en een goed verzorgd diner in de foyers, een huwelijksceremonie in de Stijlkamer, een presentatie in de bovenfoyer, een brainstorm, workshops op twee etages, ...

Evenementenlocatie De Pier Scheveningen

Evenementenlocatie De Pier Scheveningen

Schrijf review Den Haag (11.4 km)

De Pier, al ruim 65 jaar het boegbeeld van de Haagse kustlijn. Een plek waar geleefd wordt en een plek waar beleefd wordt. Of je nu wilt vergaderen, eten & drinken, feesten, of op zoek bent naar avontuur, de Pier biedt voor ieder wat wils.

Strandrestaurant Atlantis

Strandrestaurant Atlantis

Schrijf review Scheveningen (11.6 km)

Beachclub Atlantis is naast een heerlijke plek om zomers te genieten ook een uitstekende locatie voor bedrijfsevenementen.

Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg

Schrijf review Wassenaar (15.1 km)

Op slechts 10 minuten van het centrum van Den Haag ligt Kasteel de Wittenburg als een groene oase op de rand van Den Haag en Wassenaar.

Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen

Schrijf review Vlaardingen (16.2 km)

De Buitenplaats Vlaardingen is gevestigd aan de rand van Vlaardingen, middenin het groen. Deze historische herenboerderij is volledig omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie waar een diversiteit aan evenementen mogelijk is.

Arena Party & Events

Arena Party & Events

Schrijf review Vlaardingen (17 km)

Onze evenementenlocatie is van alle snufjes en gemakken voorzien wat elk evenement zal laten slagen.

Záálig, Eten & Drinken - Záálig Zaaltje

Záálig, Eten & Drinken - Záálig Zaaltje

Schrijf review Schiedam (19.5 km)

Op zoek naar een leuke sfeervolle besloten plek voor elke gelegenheid? Hier bij Zaalig staan we graag voor je klaar.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Monster

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Monster? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Monster dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Monster

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Monster. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Monster was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Monster, Evenementenlocaties in Monster, Feestzalen in Monster, Vergaderzalen in Monster

Jouw trouwlocatie in Monster toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Monster. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: