Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg

  • Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar, Nederland

Op slechts 10 minuten van het centrum van Den Haag ligt Kasteel de Wittenburg als een groene oase op de rand van Den Haag en Wassenaar. Ook de luchthavens Schiphol, Amsterdam en Rotterdam liggen op slechts een half uur rijden vanaf het kasteel. Met 150 gratis parkeerplaatsen is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Het imposante kasteel omgeven door een prachtige tuin met vijver werd 100 jaar geleden als woonhuis gebouwd door jonkheer Speelman.


Voor bijeenkomsten op niveau is kasteel de Wittenburg een uitstekende locatie met een unieke combinatie van een klassieke ambiance en dienstverlening en alle moderne communicatiemiddelen. In het hele gebouw is gratis WIFI verbinding. Kasteel de Wittenburg beschikt over 8 zalen met een maximum capaciteit van 400 personen. Privacy en beveiliging zijn in Kasteel de Wittenburg uitstekend te verzorgen.


Een geslaagde presentatie gaat niet zonder een goede afsluiting met een perfect georganiseerd aperitief of exquise maaltijd. Deze nazorg is de specialiteit van Kasteel de Wittenburg. De Wittenburg beschikt over een uitstekende keuken en bedieningsploeg, die volgens traditie en bijna onopvallend culinaire hoogstandjes op tafel brengen. Zij kunnen dat niet alleen voor tientallen, maar ook voor honderden personen tegelijk.


Kasteel de Wittenburg beschikt over 8 prachtige hotelkamers en 2 suites waaronder een uiterst luxueuze bruidssuite. De klassieke ambiance geeft een huiselijk gevoel. Oude parketvloeren, gedecoreerde plafonds en antiek meubilair geven een aparte sfeer aan de hotelkamers. Toch ontbreken de moderne elementen niet. De kamers en suites zijn airconditioned en voorzien van draadloos internet, flatscreen tv, minibar en koffiezetapparatuur. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien: kluis, gescheiden ligbad en doucheruimte en vloer- en spiegelverwarming.

Reviews over Kasteel de Wittenburg

Er zijn (nog) geen reviews over Kasteel de Wittenburg. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Kasteel de Wittenburg

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 400 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

water 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie