Alle trouwlocaties in Zwalm op een rij

De beste trouwlocaties in Zwalm vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 29+ unieke trouwlocaties in Zwalm. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Feestzaal Saksenboom - Catering Koriander & Kaneel

Schrijf review Meilegem (1 km)

Wereldkeuken op maat, op locatie of in onze feestzaal Saksenboom.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (7.5 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (8.2 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (9.2 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (9.7 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

Maison Blanche

Maison Blanche

Schrijf review Nazareth (9.8 km)

Graag stellen wij onze B&B ter beschikking voor kleinere events. Onze locatie is uitermate geschikt voor verjaardag, communie , babyborrel , huwelijk, etc

No Photo Available

Kasteel van Zwijnaarde (bvba JTM)

Schrijf review Zwijnaarde (10.5 km)

Midden in een groen park, met bijbehorend golfterrein en een heli-haven, met zijn eeuwenoude bomen en zijn historische slotgracht, biedt het kasteel een waaier aan mogelijkheden voor prestigieuze feesten.

The Lab Gent

The Lab Gent

Schrijf review Zwijnaarde (10.9 km)

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten. THE LAB is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events.

Foto Fredrik - De Letterhoeve

Foto Fredrik - De Letterhoeve

Schrijf review Letterhoutem (11.8 km)

De Letterhoeve is het droomproject van Fredrik en Vanessa (en nog een 20tal medewerkers). Een totaal andere kijk op feesten, een tuinfeest tussen prachtige fauna en flora.

Auberge du pêcheur

Auberge du pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (13.6 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

S.M.A.K.

S.M.A.K.

Schrijf review gent (14.6 km)

Buiten de openingsuren van het museum staat SMAKcafé ter beschikking van bedrijven en particulieren als uniek decor voor allerlei events.

Foodies Arena

Foodies Arena

Schrijf review Gent (15.1 km)

Foodies Arena is de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement of een privé-evenement tot 100 personen. We hebben 6 vergaderruimtes en twee ruimtes voor evenementen.

No Photo Available

Kasteel Coninxdonck

Schrijf review Gentbrugge (15.1 km)

Coninxdonck is méér dan een kasteel; het is reservaat en oase, ingeplant in een groene zone van Gentbrugge tot aan de Schelde. Het hele domein van 6,6 ha, inclusief de kasseiweg ernaartoe, is geklasseerd en omgeven door beschermde landerijen en dreven.

De Matroos

De Matroos

Schrijf review Destelbergen (15.3 km)

Alles voor uw etentje, feest of meeting is al voorbereid, maar u zoekt nog een moderne en volledig ingerichte feestzaal in de buurt van Gent? Een feestlocatie en vergaderruimte die een losse en gezellige sfeer uitademt.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (15.5 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Kantien

Kantien

Schrijf review Gent (15.8 km)

De kracht van zaal 'Kantien', los van zijn unieke locatie aan het water (watersportbaan - Gent), is de kleinschaligheid zodat we zeer persoonlijk maatwerk kunnen leveren voor uw bedrijfsfeest, conferentie, seminarie, trouwfeest of familiefeest.

Le Bateau

Le Bateau

Schrijf review Gent (15.8 km)

Le Bateau is speciaal ontworpen om een zo ruim mogelijk aanbod van evenementen aan te kunnen. Ons sober, maar stijlvol interieur kan de achtergrond zijn voor een belangrijke business meeting of een onvergetelijk verjaardagsfeest.

Lesco

Lesco

Schrijf review Wetteren (15.9 km)

Een uniek kader in een authentieke, charmante directeurswoning met prachtige tuin en vijver.

No Photo Available

Blanc Fixe

Schrijf review Drongen (16.4 km)

Blanc Fixe is gevestigd in de Oude Kleurfabriek te Drongen en is de ideale locatie voor tal van evenementen.

De Foyer

De Foyer

Schrijf review Gent (16.4 km)

In de schaduw van Sint-Baafs? Onder de statige voet van het Belfort. In het unieke kader van de NTG schouwburg. Het schoon verdiep. Gemoedelijk en gezellig dineren in een historisch kader?

NH Gent Belfort

NH Gent Belfort

Schrijf review Gent (16.6 km)

Onze 10 seminariezalen kunnen een capaciteit aan vanaf 5 personen tot en met 400 personen in theaterstijl. Wij beschikken ook over een prachtige Middeleeuwse crypte dat perfect is voor elk feest.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (17.7 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (17.9 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

No Photo Available

Gasthof De Zevensterre

Schrijf review Laarne (18 km)

Bruisend cateringbedrijf in centrum Oost-Vlaanderen, met eigen stijlvolle feestzalen voor alle zakelijke events en privéfeesten. Stijlvol vergaderen, culinair genieten, gezellig napraten of uitbundig feesten? Met 31 jaar ervaring weten wij hoe het moet!

No Photo Available

Bar Oswald - Feestzaal Partizan

Schrijf review Gent (18 km)

Verjaardagsfeestje, babyborrel, after work, receptie,... Of gewoon party, paryy, Partizan ?!

No Photo Available

Salons Hof ter Beke

Schrijf review Drongen (18.7 km)

Sfeervolle salons voor intiem dineren tot grote feestelijkheden. Huwelijksfeesten, cocktails, banketten, gelegenheidsfeesten: wij maken van al uw feesten en bijeenkomsten een onvergetelijke gebeurtenis.

ArtCube

ArtCube

Schrijf review Gent (18.7 km)

ArtCube isn't just another event venue, that's the least you can say. The venue combines industrial charm from the late 1900's with state of the art technology.

No Photo Available

Gaston

Schrijf review Gent (18.7 km)

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event.

Kasteel Oudeberg

Kasteel Oudeberg

Schrijf review Geraardsbergen (19.2 km)

Wanneer het gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke receptie of productpresentatie bieden wij u de unieke mogelijkheid om op deze bijzondere locatie uw feest te organiseren.

Top trouwlocaties in Zwalm

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Zwalm? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Zwalm dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Zwalm

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Zwalm. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Zwalm was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Zwalm, Evenementenlocaties in Zwalm, Feestzalen in Zwalm, Vergaderzaal in Zwalm

Jouw trouwlocatie in Zwalm toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Zwalm. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: