Alle evenementenlocaties in Zwalm op een rij

De beste evenementenlocaties in Zwalm vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 25+ unieke evenementenlocaties in Zwalm. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Qubiz - Business center en events

Qubiz - Business center en events

Schrijf review Nazareth (6.9 km)

Het unieke auditorium biedt plaats aan 200 personen en biedt door de oplopende structuur, perfect zicht aan iedere deelnemer. Een indrukwekkende Bose klankinstallatie staat garant voor een perfecte geluidsoverdracht.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (7.5 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Cultuurcentrum Maskerade - Kantschool Mater

Schrijf review Oudenaarde (8 km)

Cultuur voor iedereen. Verhuur van zaal voor allerlei culturele manifestaties en firma-events. Mogelijkheid tot livestreaming.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (8.2 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (9.2 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

The Lab Gent

The Lab Gent

Schrijf review Zwijnaarde (10.9 km)

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten. THE LAB is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events.

Ghelamco Arena

Ghelamco Arena

Schrijf review Gent (12.3 km)

Scoren met uw evenement? Dat doet u in het gloednieuwe voetbalstadion van Gent.

Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review Gent (13.5 km)

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

Auberge du pêcheur

Auberge du pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (13.6 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

No Photo Available

De Ceder

Schrijf review Deinze (13.6 km)

De Ceder beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagd seminarie. De grote congreszaal en de vier seminariezalen beschikken over alle moderne apparatuur.

No Photo Available

Kasteel Ooidonk

Schrijf review Deinze (14.1 km)

Op amper 10 km van Gent en 35 km van Kortrijk, ligt het sierlijke en statige Kasteel Ooidonk, een van de mooiste kastelen in België.  De poorten van het prachtige Kasteel Ooidonk staan ook open voor uw evenement!

S.M.A.K.

S.M.A.K.

Schrijf review gent (14.6 km)

Buiten de openingsuren van het museum staat SMAKcafé ter beschikking van bedrijven en particulieren als uniek decor voor allerlei events.

ICC international convention center ghent

ICC international convention center ghent

Schrijf review Gent (14.7 km)

ICC ghent gelegen in het Citadelpark heeft vele troeven. Met een auditorium tot 1000 personen en nog 25 polyvalente zalen liggen zowel kleine als grote evenementen voor de hand: congressen, meetings, persconferenties, seminaries, happenings, ...

Foodies Arena

Foodies Arena

Schrijf review Gent (15.1 km)

Foodies Arena is de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement of een privé-evenement tot 100 personen. We hebben 6 vergaderruimtes en twee ruimtes voor evenementen.

De Matroos

De Matroos

Schrijf review Destelbergen (15.3 km)

Alles voor uw etentje, feest of meeting is al voorbereid, maar u zoekt nog een moderne en volledig ingerichte feestzaal in de buurt van Gent? Een feestlocatie en vergaderruimte die een losse en gezellige sfeer uitademt.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (15.5 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Ghent Riverside Development

Ghent Riverside Development

Schrijf review Gent (15.6 km)

The Living Room bevindt zich op de eerste verdieping van The Hide en heeft een prachtig uitzicht op de historische site De Bijloke.

No Photo Available

Kunstencentrum Vooruit

Schrijf review Gent (15.8 km)

Vooruit is een bruisende plek die elk jaar 300.000 bezoekers over de vloer krijgt. Een brede waaier van activiteiten van podiumvoorstellingen tot concerten tot bedrijfsfeesten tot party's tot congressen ...

Handelsbeurs Concertzaal

Handelsbeurs Concertzaal

Schrijf review Gent (16 km)

Op zoek naar een zaal voor je evenement? Seminaries, beurzen, congressen, concerten, theater- en filmvoorstellingen, muziekopnames, persconferenties, lezingen, recepties, workshops, ... het kan allemaal in Handelsbeurs Concertzaal.

De Foyer

De Foyer

Schrijf review Gent (16.4 km)

In de schaduw van Sint-Baafs? Onder de statige voet van het Belfort. In het unieke kader van de NTG schouwburg. Het schoon verdiep. Gemoedelijk en gezellig dineren in een historisch kader?

Thagaste bvba

Thagaste bvba

Schrijf review Gent (17.1 km)

Thagaste is een unieke locatie in een luisterrijk klooster waar paters wonen en werken. Naast een ruime keuze aan karaktervolle congres - en eventzalen zijn er bijzondere kunstschatten in de pandgangen, een binnentuin en de historische bibliotheek.

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (17.9 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

ArtCube

ArtCube

Schrijf review Gent (18.7 km)

ArtCube isn't just another event venue, that's the least you can say. The venue combines industrial charm from the late 1900's with state of the art technology.

No Photo Available

Gaston

Schrijf review Gent (18.7 km)

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event.

Etage Tropical Productions

Etage Tropical Productions

Schrijf review Gent (19.5 km)

Wij zijn gelegen op de Port Arthurlaan 33, 9000 Gent, en met zijn 1500 m2 oppervlakte bieden we de mogelijkheid aan iedereen tot het huren van ruimtes tot de volledige organisatie van een feest. 

Top evenementenlocaties in Zwalm

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Zwalm? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Zwalm dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Zwalm

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Zwalm. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Zwalm was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Zwalm, Feestzalen in Zwalm, Trouwlocaties in Zwalm, Vergaderzaal in Zwalm

Jouw evenementenlocatie in Zwalm toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Zwalm. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: