header

Alle trouwlocaties in Wichelen op een rij

De beste trouwlocaties in Wichelen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 37+ unieke trouwlocaties in Wichelen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste trouwlocaties in Wichelen

Salons 't Oud Gemeentehuis

Salons 't Oud Gemeentehuis

6 reviews Wichelen (3.1 km)

4 rustieke feestzalen aan de oevers van de Schelde van 15 tot 220 personen. Recepties op terras en/of wintertuin. Culinaire wandeling vanaf 50 euro per persoon of gastronomische menu aan tafel.

Lesco

Lesco

Schrijf review Wetteren (3.3 km)

Een uniek kader in een authentieke, charmante directeurswoning met prachtige tuin en vijver.

De Zonnevallei

De Zonnevallei

Schrijf review Overmere (4.5 km)

U bent op zoek naar een schitterende locatie voor uw trouwfeest, communiefeest, babyborrel, seminarie, voorstelling of bedrijfsevent?

No Photo Available

Gasthof De Zevensterre

Schrijf review Laarne (4.6 km)

Bruisend cateringbedrijf in centrum Oost-Vlaanderen, met eigen stijlvolle feestzalen voor alle zakelijke events en privéfeesten. Stijlvol vergaderen, culinair genieten, gezellig napraten of uitbundig feesten? Met 31 jaar ervaring weten wij hoe het moet!

De Matroos

De Matroos

Schrijf review Destelbergen (8.9 km)

Alles voor uw etentje, feest of meeting is al voorbereid, maar u zoekt nog een moderne en volledig ingerichte feestzaal in de buurt van Gent? Een feestlocatie en vergaderruimte die een losse en gezellige sfeer uitademt.

Foto Fredrik - De Letterhoeve

Foto Fredrik - De Letterhoeve

Schrijf review Letterhoutem (10 km)

De Letterhoeve is het droomproject van Fredrik en Vanessa (en nog een 20tal medewerkers). Een totaal andere kijk op feesten, een tuinfeest tussen prachtige fauna en flora.

No Photo Available

Kasteel Coninxdonck

Schrijf review Gentbrugge (10.6 km)

Coninxdonck is méér dan een kasteel; het is reservaat en oase, ingeplant in een groene zone van Gentbrugge tot aan de Schelde. Het hele domein van 6,6 ha, inclusief de kasseiweg ernaartoe, is geklasseerd en omgeven door beschermde landerijen en dreven.

No Photo Available

The lounge boat

Schrijf review Aalst (10.7 km)

Op zoek naar een unieke evenementen locatie, dat kan nu te Aalst! The Lounge Boat te Aalst. U kan er gebruik maken van het beneden-dek, een ruimte waar je kleine feesten of hoogstaande evenementen een unieke inkleding kan geven en dit tot 350 personen.

No Photo Available

De Filatuur

Schrijf review Aalst (10.8 km)

De Filatuur is een authentieke eventlocatie in de voormalige textielfabriek FFR, Filature et Filteries Réunies, in Aalst. De locatie wordt verhuurd voor bedrijfsevents, huwelijksfeesten, … tot 500 personen.

Radar

Radar

Schrijf review Lokeren (11.3 km)

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

Den Orchidee

Den Orchidee

Schrijf review Lokeren (11.4 km)

Centraal gelegen in het waasland is Den Orchideede perfecte lokatie voor een gastronomisch intermezzo.

Hotel Royal Astrid Aalst

Hotel Royal Astrid Aalst

Schrijf review Aalst (11.4 km)

Hotel Royal Astrid beschikt over een polyvalente ruimte die u kan gebruiken voor seminaries, recepties, huwelijksfeesten, ...

Sporting Lokeren

Sporting Lokeren

Schrijf review lokeren (12.1 km)

Sporting Lokeren beschikt over een 7-tal verschillende ruimtes die kunnen gehuurd worden. Naargelang de aard van uw event en het aantal mensen kan u genieten van een uniek kader tegen de achtergrond van het Daknamstadion.

The Lab Gent

The Lab Gent

Schrijf review Zwijnaarde (14.3 km)

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten. THE LAB is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events.

Kasteel De Rozerie

Kasteel De Rozerie

Schrijf review Aalst (14.3 km)

Het sprookjesachtige Kasteel De Rozerie is een prachtige locatie voor al uw recepties, vergaderingen, tentoonstellingen, fotoshoots en feesten. Het schitterende domein biedt u een ruime, zeer aantrekkelijke en gastvrije omgeving.

No Photo Available

Aquamuse

Schrijf review Gent (14.4 km)

De 'Aquamuse' is een unieke trendy evenementenlocatie op het water in hartje Gent. Het sfeervol & professioneel ingerichte binnenruim en het gezellige overdekte terras vormen het perfecte kader voor uw productlancering, workshop, teambuilding...

Le Bateau

Le Bateau

Schrijf review Gent (14.4 km)

Le Bateau is speciaal ontworpen om een zo ruim mogelijk aanbod van evenementen aan te kunnen. Ons sober, maar stijlvol interieur kan de achtergrond zijn voor een belangrijke business meeting of een onvergetelijk verjaardagsfeest.

S.M.A.K.

S.M.A.K.

Schrijf review gent (14.5 km)

Buiten de openingsuren van het museum staat SMAKcafé ter beschikking van bedrijven en particulieren als uniek decor voor allerlei events.

No Photo Available

Kasteel van Zwijnaarde (bvba JTM)

Schrijf review Zwijnaarde (14.5 km)

Midden in een groen park, met bijbehorend golfterrein en een heli-haven, met zijn eeuwenoude bomen en zijn historische slotgracht, biedt het kasteel een waaier aan mogelijkheden voor prestigieuze feesten.

De Foyer

De Foyer

Schrijf review Gent (14.8 km)

In de schaduw van Sint-Baafs? Onder de statige voet van het Belfort. In het unieke kader van de NTG schouwburg. Het schoon verdiep. Gemoedelijk en gezellig dineren in een historisch kader?

NH Gent Belfort

NH Gent Belfort

Schrijf review Gent (14.9 km)

Onze 10 seminariezalen kunnen een capaciteit aan vanaf 5 personen tot en met 400 personen in theaterstijl. Wij beschikken ook over een prachtige Middeleeuwse crypte dat perfect is voor elk feest.

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (15.2 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

No Photo Available

Bar Oswald - Feestzaal Partizan

Schrijf review Gent (15.2 km)

Verjaardagsfeestje, babyborrel, after work, receptie,... Of gewoon party, paryy, Partizan ?!

Foodies Arena

Foodies Arena

Schrijf review Gent (15.3 km)

Foodies Arena is de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement of een privé-evenement tot 100 personen. We hebben 6 vergaderruimtes en twee ruimtes voor evenementen.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (15.6 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Hof Ter Velden

Hof Ter Velden

Schrijf review Dendermonde (15.6 km)

Als feestzaal, cateraar, vergader- en eventlocatie in het midden van Vlaanderen staan we garant voor geslaagde feesten & events. Ontdek je geschikte partner voor uw bedrijfsevent of catering op locatie.

ArtCube

ArtCube

Schrijf review Gent (15.8 km)

ArtCube isn't just another event venue, that's the least you can say. The venue combines industrial charm from the late 1900's with state of the art technology.

No Photo Available

Gaston

Schrijf review Gent (15.8 km)

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event.

Kantien

Kantien

Schrijf review Gent (16.1 km)

De kracht van zaal 'Kantien', los van zijn unieke locatie aan het water (watersportbaan - Gent), is de kleinschaligheid zodat we zeer persoonlijk maatwerk kunnen leveren voor uw bedrijfsfeest, conferentie, seminarie, trouwfeest of familiefeest.

Hof van Nassau

Hof van Nassau

Schrijf review Zottegem (16.1 km)

Het 'Hof van Nassau' is gehuisvest in het pittoreske landschap van de Vlaamse Ardennen. Het is een prachtige kasteelboerderij daterend uit 1125. Met respect voor de historische waarden werd het pand volledig gerestaureerd tot een polyvalent feest-complex

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 26 reviews over bedrijven in de categorie 'trouwlocaties in Wichelen'.
 • De Montil

  De Montil

  Professionele aanpak in moeilijke tijden

  De wijze van organiseren, aanpak is op een zeer professionele wijze uitgevoerd geweest in deze moeilijke tijden.
  Hieraan kunnen veel bedrijven iets van leren en het zou een zeer positieve bijdrage leveren wanneer de overheid eens luistert, vaststellingen komt doen bij deze organisatie voordat men beslissingen neemt om iets gaan toe te passen. Indien je uw verantwoordelijkheid neemt zoals De Montil kan er veel bereikt worden in de COVID periode.
  Daarom willen wij het team van De Montil nog eens bedanken voor de wijze waarop zij dit georganiseerd hebben.

  Christophe Larock - De Decker-Van Riet - 29/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  een toffe en professionele locatie

  wij organiseren nu sinds een paar maanden allerlei meetings ( bv. ondernemingsraad ) in de montil.
  dit verloopt steeds uiterst efficient en professioneel. de planning, de inrichting van de zalen ( zeker in coronatijden) de maaltijden alles is tot in de puntjes geregeld.

  rudi schautteet - Brico Belgium s.a. - 27/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Op 16/03 moesten we nog noodgedwongen onze voorjaarsbeurs in De Montil afgelasten, op 14/09 konden we dan toch onze najaarsbeurs in De Montil organiseren. Dankzij de uitstekende samenwerking met De Montil en haar personeel werd dit een 100% Corona-proof gebeuren met een succesvol verloop in een -ondanks/dankzij alle voorzorgsmaatregelen- ongedwongen en rustige sfeer. De inzet van het personeel gekoppeld aan de uitstekende accomodatie heeft hier enorm toe bijgedragen, een pluim voor hen, van harte dank !

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 25/09/2020

 • De Montil

  De Montil

  Vergaderen in De Montil in Corona-tijden

  Pro Flandria is een Vlaams netwerk van ondernemers en academici. Wij organiseren 4 x per jaar een ledenvergadering voor ongeveer 100 deelnemers. Aansluitend is er een receptie met daarna mogelijkheid om te blijven lunchen.
  Door plaatsgebrek (Corona-regels) in onze traditionele vergaderlocatie, weken we op 19 sept 2020 uit naar De Montil in Essene. Het moet gezegd: in De Montil is er meer dan voldoende ruimte om een vergadering voor 100 personen Coronaconform te laten doorgaan. Omdat we zeer tevreden waren over ontvangst, verloop vergadering, receptie en aansluitende lunch, hebben we de Montil ook direct geboekt voor onze 2 volgende vergaderingen.

  raf bombeek - Secretaris Pro Flandria (www.proflandria.be) - 24/09/2020

Top trouwlocaties in Wichelen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Wichelen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Wichelen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Wichelen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wichelen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Wichelen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Trouwlocatiesin de provincieOost-Vlaanderen, Congreslocatie in Wichelen, Evenementenlocaties in Wichelen, Feestzalen in Wichelen, Vergaderzalen in Wichelen

Jouw trouwlocatie in Wichelen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Wichelen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

  Wichelen

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties