Hof Ter Linden
King Arthur's Dinner: het nieuwe gastronomische eventconcept in Hof ter Linden
Hof Ter Linden|
2 juni 2021

Hof ter Linden serveert voortaan King Arthur’s dinner!

 

Na het bijzondere jaar 2020 hunkert iedereen ernaar om opnieuw samen te komen en plezier te beleven. Met het oog op de geplande horecaversoepelingen, lanceert kasteel Hof ter Linden in Edegem een nieuwe gastronomische eventformule: een diner aan King Arthur’s table.


Voor zijn nieuwe gastronomische concept vond Hof ter Linden inspiratie in de legende van Koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel...


In de prachtige ronde balzaal van het kasteel staat een imposante en op maat gemaakte ronde tafel met een diameter van 6 meter.


De social distancing is gerespecteerd, want iedereen zit 1,5 meter van elkaar af.  Om die reden is de huidige maatregel van maximaal 4 personen aan één restauranttafel niet van toepassing. Daarom kunnen klanten aan King Arthur’s table met 10 personen aanschuiven voor een gastronomisch diner met vrienden of familie, een boardmeeting, een zakenlunch, ... De bediening gebeurt vanuit het midden van de tafel volgens alle geldende veiligheidsmaatregelen. Wanneer de social distancing zou komen te vervallen, zijn diners met 18 personen mogelijk.


Reservaties voor een King Arthur’s dinner kunnen vanaf nu gemaakt worden


E-mail: events@kasteel-hofterlinden.be

Davy Luyten (mobiel +32 (0) 478 28 27 83) of Gary Fernandes (mobiel +32 (0) 479 33 09 09)

Website: www.kasteel-hofterlinden.be


Like Reageer