DB Video
Webble-Up organiseert verrassende, virtuele events
DB Video|
27 mei 2021

DB Video en MOTCHA slaan de handen in elkaar en lanceren Webble-Up, een geavanceerd online eventplatform.


Hybride events zijn de toekomst, en daar spelen DB Video en MOTCHA slim op in. Hun eventplatform Webble-Up laat online en offline naadloos in elkaar overvloeien. Evenementen worden voorzien van een stevig virtueel luik, zodat het publiek van thuis uit kan meevolgen. Dankzij de diverse interactiemogelijkheden genieten de kijkers van een boeiende beleving.

Totaaloplossing voor hybride events

De coronacrisis zorgde op veel vlakken voor een digitale boost en de hybride trend is zonder twijfel een blijver. Videoproductiebedrijf DB Video en videomarketing agency MOTCHA zochten naar manieren om deze omschakeling te ondersteunen. Ze bundelden hun krachten, combineerden technologie met creativiteit en startten een online evenementenplatform, Webble-Up. Hiermee ontwerpen ze een tailormade virtuele omgeving en zetten ze hybride events op touw: van webinars, over beurzen, tot productvoorstellingen.

“Met Webble-Up bieden we een platform op maat van de klant. Een gepersonaliseerde webpagina, online registratie, customized netwerkmogelijkheden … Een efficiënte én futureproof manier om te communiceren met een wereldwijd doelpubliek.” - Dimitri Beyaert, CEO DB Video

Samenhorigheid speelt een sleutelrol

Hybride evenementen organiseren is één ding, maar online connecteren is allesbehalve evident. Daarom zet Webble-Up maximaal in op innovatie en interactie. Er zijn tal van manieren om de dialoog te starten: polls, Q&A’s, statistieken, breakout rooms … Het platform stelt de online communicatie scherp, zonder de belevingsfactor uit het oog te verliezen. Dankzij zijn vergevorderde technologie neemt Webble-Up het publiek mee voor een memorabele online experience, waarbij engagement steevast de boventoon voert.

“Emotionele betrokkenheid creëren is voor veel bedrijven een absolute must. Daarom willen wij hybride events realiseren met een sterke focus op durabiliteit voor de kijker.” - Dimitri Beyaert, CEO DB Video

www.webble-up.com

www.motcha.be

www.dbvideo.tv

Like Reageer