way2events
Online evenementen om de moed erin te houden!
way2events|
26 January 2021

In 2020 zijn veel bedrijven noodgedwongen op de kar gesprongen richting webinars, virtuele meetings, E-workshops of online liveshows. In deze bijzondere tijden kunnen bedrijven in contact blijven met hun klanten en / of medewerkers.


Om een online evenement tot leven te brengen, introduceren we verschillende 'offline' opties die het online aspect van het evenement ondersteunen.

Deze combinatie zorgt voor meer betrokkenheid van de deelnemers, maar ook voor een leuke verrassingsfactor. Verrassingsboxen voor de deur bezorgd, een live dj-set of quiz die mensen verleidt om in beweging te komen.

De behoefte aan een echte verbinding blijft bestaan, maar de combinatie van online en offline mogelijkheden brengt mensen met veel enthousiasme op een nieuwe manier bij elkaar.


Door deze nieuwe manier van werken combineren we onze creativiteit en onze technologische kennis. Het behoeft geen betoog dat een vlekkeloze technische setting een absolute must is als het gaat om online evenementen!


Overweegt u een webinar, virtuele bijeenkomst of E-workshop te organiseren, neem dan contact met ons op en wij doen u een voorstel op maat!

bekijk origineel

Like Reageer