KonseptS Events
Antwerp Port Night - NOF Metal Coatings Europe
KonseptS Events|
15 november 2019

NOF Metal Coatings Europe is een deel van de wereldwijde NOF Corporation. De organisatie is een grote speler in de chemische industrie, ze bedenken en ontwikkelen chemische materie met allerlei toepassingen. Onze klant, NOF Metal Coatings Europe, met onder andere locaties in Grobbendonk en Creil (Frankrijk), focust zich op de productie en verkoop van corrosie afwerende coatings, multifunctionele coatings, etc.

 

Met het evenement Antwerp Port Night vierden we het 30-jarige bestaan van het bedrijf alsook de pensionerng van de heer Smets. Het evenement begon in een prachtige tent gelinkt aan het bedrijfsgebouw van NOF Metal Coatings Europe te Grobbendonk. We verwachten 96 gasten vanuit eigen land, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan en Spanje.

 

Eens aangekomen werden ze door het bedrijf rondgeleid en konden ze genieten van een hapje en drankje. Op die manier leren collega’s van andere landen de bedrijfssite in België beter kennen en begrijpen ze beter wat hun werk inhoudt.

 

In de namiddag vertrokken de gasten richting de tweede eventlocatie, namelijk een prachtige boot gelegen op de Schelde in Antwerpen. Tijdens de receptie kregen de gasten een glaasje aangeboden van de Diamond Cocktail en kunnen hun “diamantje” laten nakijken door de expert aanwezig. Verder zorgde Jeanette Silhouette als portretknipster voor de nodige animatie en zorgden Luigi & Friends voor aangename achtergrondmuziek.


Tijdens het diner konden de gasten genieten van mindblowing trucjes door mentalist Piet Kusters en gezellige portretjes door Jeanette Silhouette.

 

Na het diner verplaatsten de gasten zich terug naar de lounge waar Luigi & Friends het avondfeest openden. Vervolgens bracht Jean Bosco Safari en zijn pianist het gepersonaliseerde NOF-lied, een op maat gemaakt lied ter ere van de heer Smets en een aantal Beatles songs. Hierna nemen Luigi & Friends het roer weer over, want het echte dansfeest kon beginnen! Voor de gasten die liever niet dansten, hadden we VR-animatie voorzien.


De volgende dag nodigden we de gasten uit om zich te verdelen naargelang de activiteit die ze vooraf kozen: rondleiding in het MAS, het Rubenshuis bezoeken of City Foot Golf. Hierna kregen de gasten een heerlijke lunch aangeboden op de boot, waarna ze hun bagage verzamelden en huiswaarts trokken.


Wat een knaller van een evenement! 


Project verantwoordelijke: Elke Mechelmans

Project coördinator: Willem Vandeweyer


Like Reageer