Crew On Tour
Hét online platform om livestreams tegen betaling aan te bieden.
Crew On Tour|
09 October 2020

Of het nu gaat om concerten, optredens, komedieshows of webinars - livestreaming is nog nooit zo populair geweest. Speciaal voor de organisatoren van deze livestreams hebben we een platform ontwikkeld waarmee zij livestreams tegen betaling aanbieden aan hun kijkers.

Zo blijven zij in contact met de doelgroep, terwijl ze een extra verdienmodel kunnen inzetten.


Het platform werkt in principe precies hetzelfde als bij een regulier concert: de bezoeker koopt vooraf een ticket, de geldigheid wordt aan de deur gecheckt en de bezoeker mag naar binnen. Zodoende kan er op een snelle, veilige en laagdrempelige manier digitaal toegang verleend

worden aan de livestream. Hierdoor is het inzetbaar voor allerlei livestreams.


Onze software bevat een zogenaamde paywall waardoor gebruikers pas toegang krijgen tot de livestream als ze daarvoor een ticket hebben gekocht en deze geldige ticketcode hebben ingevoerd. Dit is perfect in te zetten voor eenmalige of terugkerende evenementen, muziekshows, sportwedstrijden of conferenties.


Organisatoren hoeven zichzelf niet druk te maken over het aansluiten van ticketprogramma’s of het voorzien van betalingen. Dit kunnen we eenvoudig en snel regelen via een API-koppeling. Hierdoor is er een realtime verbinding met ticket providers zoals Eventix of CM, zodat bezoekers altijd tickets kunnen kopen en direct toegang krijgen. Zelfs als de livestream al is begonnen.


Daarnaast bevat onze software over de volgende functionaliteiten:

- We voorzien jouw livestream van jouw huisstijl & design.

- Bepaal zelf of jouw publiek de livestream kan terugkijken.

- Organiseer meerdaagse livestreams en verkoop tickets per dag.


Wij zeggen altijd: 'The sky is the limit' en daarom is het mogelijk om het platform op maat uit te breiden. Wil je graag extra functionaliteiten laten ontwikkelen of gebruik maken van extra services voor jouw livestream? Wij maken graag een offerte.


Neem contact op via tim@crewontour.com en vraag de brochure aan!

Like Reageer