D-Dream
D-Dream lanceert: Skyline Studio's in het Ghent Marriott Hotel
D-Dream|
08 October 2020

Gelegen in het exclusieve Ghent Marriott Hotel bieden de Skyline Studio's van D-Dream up-to-date uitgeruste studio’s aan organisatoren een totaaloplossing voor corporate films, online streamings en hybride events.


Van creatieve, inhoudelijke en redactionele voorbereiding tot de geschikte setting en inkleding. Met ook aandacht voor evaluatie en analyse. Deze aspecten ademen de totaalbenadering die Skyline Studio’s bijzonder maakt.


De ongekende meerwaarde ligt ongetwijfeld in de ruime omkadering van de uitmuntende Marriott-faciliteiten : vlotte bereikbaarheid, hoogstaande catering, stijlvolle annex-locaties en overnachtingsmogelijkheden voor gasten en crew. De ligging in het hart van Gent zorgt voor extra belevingsmogelijkheden : actief, culinair of louter genietend. Maar ook de inhoudelijke ondersteuning van een redactioneel team tot en met een heuse mediacoach bezorgen de streamings en events van Skyline Studio’s een onderscheidend karakter.


Skyline Studio's is een samenwerkingsverband tussen partners die elk binnen hun domein hun degelijkheid al meer dan bewezen hebben : D-Dream (audio/light/set – www.d-dream.be), Afterglowfilms (beeldproductie – www.afterglow-films.com) en Maakt Bijzonder (communicatie/consultancy – www.marcboon.be). Creativiteit en professionalisme die zich host in de internationaal gerenommeerde kwaliteit van de Marriott Hotels.


Maak kennis met Skyline Studio’s.

Web : www.skylinestudios.info

Facebook : https://www.facebook.com/Skylinestudiosghent

Instagram : https://www.instagram.com/skylinestudiosghent/


De Skyline Studio’s zijn gesitueerd aan de Korenlei 10 in Gent.

Contacteer ons op 09 278 82 23

Like Reageer