Elevently
Nieuwe kansen voor eventbureaus
Elevently|
26 May 2020

Inmiddels zijn we allemaal gewend aan tools als Zoom, Teams en Skype. Online events zijn al bijna niet meer weg te denken. Deze vervullen voornamelijk de behoefte van kennisoverdracht. Een van de andere belangrijke aspecten van evenementen is het verbinden van mensen en het versterken van de onderlinge relatie. Voorlopig zijn grote samenkomsten niet aan de orde. En nu overheid en bedrijven het thuiswerken stimuleren is de vraag om verbinding groter dan ooit.


Zoals veel innovatieve bedrijven hebben ze bij Appendee ook niet stilgezeten. Het bedrijf dat bekend staat om haar gebruiksvriendelijke evenementen apps voegt een zeer welkome online dienst toe aan het platform: Company Challenges. Appendee heeft ingespeeld op de behoefte vanuit de markt om teams beter te kunnen verbinden, zéker in deze tijden. Als beheerder van de app ben je vrij om challenges te creëren die ervoor kunnen zorgen om doelen te bereiken in deze lastige tijden. Zo kan je met de challenges ervoor zorgen dat je team creatiever wordt, beter gaat samenwerken of bijvoorbeeld werkt aan een gezondere leefstijl. Deelnemers aan de challenges ontvangen een app waarmee ze kunnen meedoen aan de challenges, hun resultaten indienen, hun scores bekijken en bovendien op het leaderboard de actuele standen volgen. 


Het platform zorgt ervoor dat bureaus, naast het faciliteren van online events, nu ook vorm kunnen geven aan de vraag die voorheen vervuld werd met incentive-uitjes, live events of op de werkvloer. “Als we opdrachtgevers erover vertellen worden we overspoeld met ideeën. Het ene bureau is van plan is om een fysiek Challenge koffertje met bedrijfslogo te laten bezorgen waar items inzitten die men nodig heeft bij het uitvoeren van de opdrachten. Denk hierbij aan een klein schildersdoek om een zelfportret te maken of setje jongleerballen om behendiger te worden. Het andere bedrijf wil vooral creativiteit en kennis testen met leuke puzzels. 


Appendee verwacht tegen het einde van het tweede kwartaal de dienst beschikbaar te hebben. Dit geeft bureaus mooi de gelegenheid om zich voor te bereiden en hun opdrachtgevers te enthousiasmeren. Kijk op Appendee.com/challenges voor meer informatie.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 26 May 2020

Mooie nieuwe feature voor Appendee! #verbinden