Kim Dèrvan - Magical Entertainment
Interactieve Online Goochel Act "Through the Looking-Glass" - Voel de magie tot bij u thuis!
Kim Dèrvan - Magical Entertainment|
5 juni 2020

In deze uitdagende tijden waarin physical distancing een heel belangrijke rol speelt en ons sociaal leven zich verplaatst heeft naar e-peritieven, online parties en webinars, zijn mensen meer dan ooit op zoek naar unieke online belevingen.


Om tegemoet te komen aan de vraag van zijn klanten, heeft Kim Dèrvan één van de meest verbazingwekkende interactieve online goochel acts uitgewerkt, geschikt voor webinars, online events of e-peritieven met de toepasselijke naam "Through the Looking-Glass".


De gasten worden door de gastheer online uitgenodigd en worden meegenomen naar een magische wereld van vingervlugheid en mentalisme. Vermits de gasten interactief betrokken worden tijdens de act en zij zelfs thuis ook samen magie creëren, ontstaat er hetzelfde verbazingwekkende gevoel zoals je bij real-life voorstellingen bekomt.


De act wordt online in beeld gebracht vanuit meerdere camerastandpunten zodat elke illusie voor de gasten perfect in beeld vertoond wordt. De act is geschikt voor jong en oud en heeft een speelduur van 20 minuten waardoor deze perfect geschikt is voor elk online event of party.


Voor webinars is de tijdsduur van de act aanpasbaar alsook wordt de optie aangeboden om in de act het logo of de slogan van de firma te verwerken.


Diegenen die reeds Kim Dèrvan aan het werk zagen in live omstandigheden weten dat ze zich mogen verwachten aan een mind-blowing magische online ervaring. Klaar om de magie tot in uw kot te voelen?


"In the Garden of Memory...In the Palace of Dreams...That is where you and I shall meet." ~The Mad Hatter

Like Reageer