way2events
Way2staysafe: mondmaskers, handdesinfecterend middel, handschoenen en plexi-wanden nodig? Ontdek hier uw coronaproof reboot!
way2events|
29 April 2020

Coronaproof aan het werk met way2staysafe! Sinds de uitbraak van het coronavirus volgen we de situatie op de voet. Het was dan ook een logische stap om een professioneel team van experts samen te stellen. Way2staysafe is een samensmelting van een team aan ervaren organisers ( way2events) die van aanpak weten en een team van experts in coronapreventie. Samen biedt dit team aan professionals efficiënte maatregelen, doeltreffende controles van hygiëne op de werk- of schoolvloer en garantie van de kwaliteitssystemen. Voor een vlekkeloze heropstart van uw bedrijf, winkel, productieruimte, school, kantoor of praktijk.


Onze coronaproof aanpak?Way2staysafe biedt een allround oplossing gebaseerd op drie pijlers:


1) Een professionele audit laten uitvoeren door onze experts in hygiëne en kwaliteitssystemen; 


2) Snelle levering van high-standard veiligheidsproducten zoals dispensers, schermen en persoonlijk bescherming, maar ook vlotte beschikbaarheid aan veiligheidspersoneel;


3) Ondersteuning in uw volledige communicatie naar medewerkers, klanten en leveranciers.

 

Oplossingen voor privésector en publieke sector.


Iedereen heeft recht op een veilige werkomgeving. Door de jarenlange ervaring van onze preventie-experts, zijn wij van alle markten thuis. Onze specialisten analyseren uw specifieke werkomgeving en voorzien advies op maat met de beste producten en processen specifiek voor uw noden.


Privésector : Kmo's, Horeca, Praktijken, Publieke centra, Co-working space, Vrije beroepen


Publieke sector : Openbare plaatsen, Scholen, Steden & Gemeenten, Rusthuizen


Bezoek onze website op www.way2staysafe.be

bekijk origineel

Like Reageer