ECC Leiden
Thriller night; het ándere bedrijfsfeest
ECC Leiden|
3 november 2023

Tegenwoordig zijn de Halloweenfeestjes razend populair. En onlangs werd er ook een beroep gedaan op onze creativiteit om voor een personeelsfeest met 200 personen een lugubere Halloweenlocatie te creëren. Maar daar wisten wij wel raad mee!


Zombies en chirurgen


Ons voormalige zwembad ‘The Pool’ werd omgetoverd tot een horror hospitaal, waar je via een doolhof je weg moest vinden tussen angstaanjagende verpleegsters, snijtafels met zombies en huiveringwekkende chirurgen. Een hele opgave om hier heelhuids weer de uitgang te bereiken. Door de donkere, rokerige ruimtes werd je herhaaldelijk verrast in dit verlaten ziekenhuis. Dat achteraf toch niet zo verlaten bleek.

Eenmaal het spookhuis getrotseerd ging het feest flink los in de naastgelegen ruimte waar een dj iedereen met gemak de dansvloer optrommelde. Dracula’s, duiveltjes en sinistere bruiden dansten tussen de rookkanonnen, spinnenwebben en doodshoofden. Ook de photobooth had gretig aftrek om de geschminkte feestgangers met passende outfits voor altijd vast te leggen.


Out-of-the-box


Door de unieke ruimtes die onze locatie biedt, is een feestje dat een beetje out-of-the-box tintje moet krijgen hier absoluut in goede handen. Meer weten wat wij voor jouw bedrijfsfeest kunnen betekenen? Bekijk de mogelijkheden op onze site https://www.eccleiden.com/bedrijfsfeesten/

Like Reageer