Sylvester
Sylvester wint eerste plaats op ranking raamovereenkomst met Vlaamse overheid voor het organiseren van fysieke en hybride events
Sylvester|
15 september 2023

Voor de vierde keer op rij is het eventbureau Sylvester mee geselecteerd als contractpartij voor de ‘Raamovereenkomst fysieke en hybride evenementen’ van de Vlaamse overheid. Het haalde daarbij de eerste plaats van de vier deelnemers en dat brengt heel wat overheidsevents onder de bekwame Sylvester-vleugels.

Dat ze opnieuw gekozen zijn als vast eventbureau, zien ze als een bevestiging van de jarenlange nauwe samenwerking en ervaring met de Vlaamse overheid.  Events met een maatschappelijke inslag behoren al jarenlang tot het dna van Sylvester.   Sterke inhoud vertalen in innovatieve en creatieve formats vormt er de expertise bij uitstek.  

Toekomstgericht en verantwoord ondernemerschap, innovatie en gepassioneerde medewerkers zorgden ervoor dat Sylvester de voorbije jaren, ondanks de coronacrisis, een sterke groei kende. Dankzij de in eigen huis ontwikkelde online eventvenue ‘MEEPLE’ en door hun expertise in livestreams mag Sylvester zich een koploper noemen in het organiseren van fysieke, online en hybride events van topkwaliteit. Door de mix met de tv- en videoexpertise kan het bedrijf bovendien perfect inspelen op de hoogste verwachtingen van opdrachtgevers en maximale impact bieden voor elk project.


Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 15 september 2023

Congratulations 🙌

Like | Reply