Rebelle Maastricht
Last minute
Rebelle Maastricht|
8 april 2020

Eind november 2019 ontving ik een telefoontje, er was een probleem, de locatie waar een opdrachtgever haar kerstfeest zou organiseren, was niet meer beschikbaar. De aanvrager stond voor de kerk voor een bezichtiging en ik zelf was voor MT overleg in Lanaken.

Na het verhaal “van de internationale aanvrager” telefonisch aan te hebben gehoord, ben ik gelijk in de auto gesprongen en 24 uur later diende ik een passend voorstel bij hen in. Uiteraard moest er nog wat bijgeschaafd worden en een paar laatste details worden toegevoegd en aangepast, maar de opdracht was voor 90% rond en werd uiteindelijk bevestigd!

 

Onze gebruikelijke ingang werd gebruikt en de oprijlaan werd aangekleed met een gekleurde loper en vuurpotten. In de ontvangst hal werden de gasten begeleid naar de garderobe waarna ze een lekker glaasje bubbels kregen aangeboden, tevens werd er een portretfoto van iedere gast gemaakt. Tijdens het ontvangst konden de gasten genieten van een nootje en olijfje op tafel met een drankje naar keuze.

 

De drankjes werden geserveerd door onze gastvriendelijke bedieningsmedewerkers, grotendeel werken we met hotello's (omdat ze zo gezellig en leuk met de gasten zijn). Om 20:00 werden de live cooking foodbuffetten geopend, de pasta werd door de grote Parmezaanse kaas gedraaid, de sliders en burgers werden live klaar gemaakt en iedereen kon genieten van hun favorieten gerechten. Street vs Culinair food was de opzet.

 

Om 21:30 werden de foodstations omgebouwd naar dessertbuffetten en werd gestart met de pubquiz, Georganiseerd door quizzzit (echt toppers). De quiz was gepersonaliseerd en zat vol leuke verrassingen, integratie onder de verschillende collega’s was 1 van de eisen van de opdrachtgever. We werkten dus met gecombineerde teams uit verschillende afdelingen met verschillende achtergronden. Medewerkers kwamen uit 32 verschillende landen. Extra punten waren te verdienen voor de diversiteit van het team. Missie geslaagd!


Na de pub quiz gingen de voetjes van de vloer met een meer dan indrukwekkende lichtshow, een top DJ en de schitteringen van verschillende discoballen dansend over onze hoge en mooie plafonds.

Like Reageer