Rebelle Maastricht
Party in Style!
Rebelle Maastricht|
7 april 2020

In Samenwerking met Konsept-S mocht de Rebelle in september 2018 het 15 jarig bestaan van een mooi Belgisch bedrijf organiseren. De ideeën en concepten welke werden aangeleverd op moodboards werden door ons verder uitgewerkt in een passende offerte.Hierbij voegden we een aantal leuke elementen toe aan het evenement om de gasten te verrassen.

 

Het ontvangst hadden we gepland via de oude kerkdeuren van de Augustijnenkerk. Dit is niet de gebruikelijke ingang, maar wel een heel chique binnenkomer. De gasten werden ontvangen met een welkomstcocktail gemaakt door onze cocktailshaker, en er werden verschillende heerlijke amuses geserveerd.

De ontvangstruimte was afgeschermd middels een theaterdoek. Achter de wand stond een prachtige diner zaal ingedekt. Met grijze lange tafellakens, gouden kandelaren, bestek en servetringen. Diner tafels hoog en laag met stoelen en krukken in dezelfde stijl: Party in Style!

 

De zaal werd naast onze sfeerverlichting aangelicht met verschillende movingheads en scheepslampen die ook tijdens het avondfeest gebruikt worden. Op het altaar (de bar) stond onze Huis DJ Marco klaar.

Het aftellen klonk door de speakers 10…9….8… en bij nul ging het theaterdoek open met een spetterende lichtshow en mooi aangeklede tafels.Het diner ging van start met een shared voorgerecht en een uitgeserveerd hoofd en nagerecht.

Na het eten werd er koffie met verschillende digestieve geserveerd en werden de muzieknummers langzaam aan meer dansbaar om de gasten naar de dansvloer te lokken.

De gasten ontvingen tijdens de feestavond nog een late night snack en konden na het feest nog tot in de late uurtjes door feesten in het centrum van Maastricht (3 minuten loopafstand)

Like Reageer