Let's Get Digital - Digital Event Solutions
Eurovisie Songfestival x Let's Get Digital
Let's Get Digital - Digital Event Solutions|
1 mei 2022

Na vorig jaar van het Virtuele Perscentrum een succes te hebben gemaakt, organiseren we in 2022 ook het Eurovisie Songfestival. De samenwerking tussen Let's Get Digital en Eurovision ging zo goed, dat we 'douze points' kregen voor ons werk en het dit jaar weer mochten hosten, en nu in Italië!


2021 versus 2022

In maart 2021 kregen we een telefoontje van de organisator van het Eurovisie Songfestival met het verzoek om een virtueel perscentrum te creëren, zodat duizend journalisten het evenement konden bijwonen, waar ze ook waren, alsof ze er echt waren, live in Rotterdam Ahoy. Nou, als levenslange songfestivalfans konden we dat aanbod niet weigeren, dus we hebben onze krachten gebundeld en zijn de uitdaging aangegaan om een ervaring te creëren die de leden van de pers omver zou blazen.

Hoewel het ergste wat betreft corona achter de rug is, is besloten om dit jaar ook een digitaal perscentrum te hebben. Ook de keuze voor een digitaal perscentrum past in het festivalbeleid om zoveel mogelijk online zaken aan te bieden. De evenementenbusiness evolueert en Eurovisie is een perfect voorbeeld van de verschuiving naar digitaal!


Alleen drie?

Ja, slechts drie bedrijven hebben achtereenvolgens met Eurovisie Songfestival gewerkt. Dit maakt ons extra trots om deel uit te maken van zo'n groot evenement. We werken samen met Jet-Stream voor een soepele streamingervaring. Samen blijven we een platform van hoge kwaliteit leveren.


lessen

Na vorig jaar van het Virtuele Perscentrum een succes te hebben gemaakt, organiseren we in 2022 ook het Eurovisie Songfestival. In onze digitale hand-out reflecteren we op de uitdaging om een verbluffende maar doelgerichte digitale ervaring te creëren voor een kritisch en veeleisend publiek, zodat jij ervan kunt leren om ons virtuele evenementenplatform nog beter te maken. Precies op tijd voor uw aanstaande evenement. Bemachtig hem via de oranje button hieronder!


https://letsgetdigital.com/en/whitepaper-learnings-songfestival/

bekijk origineel

Like Reageer