Le Coin de la Caricature
Gepersonaliseerde plaatskaart met karikatuur
Le Coin de la Caricature|
11 augustus 2022

Le Coin de la Caricature biedt gepersonaliseerde plaatskaarten met de karikatuur van elke gast. In plaats van alleen de voornaam op het naamkaartje (kaarthouder) te hebben, vinden uw gasten hun karikatuur terug. Het zal leuk en origineel zijn als een idee. Je kunt ook een raadspel organiseren met deze karikaturen als je in een kleine gemeenschap bent.


Om uw gepersonaliseerde plaatskaarten te bestellen, aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact met mij op te nemen, want als u veel gasten heeft, zal de realisatie enige tijd in beslag nemen :)


Plaatskaarten worden ook wel naamhouders, kaarthouders genoemd. Dus als u op zoek bent naar gepersonaliseerde plaatskaarten, gepersonaliseerde naamkaartjes of gepersonaliseerde kaarthouders, dan bent u hier aan het goede adres.


Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsdiner, etc. het idee van gepersonaliseerde plaatskaarten kan een originele oplossing zijn voor de inrichting van uw gasten. Bovendien winnen ze een origineel en persoonlijk aandenken aan uw evenement.

Deze service kan ook buiten België (Frankrijk, Nederland, Canada, Verenigde Staten ...) worden uitgevoerd omdat ik op basis van foto's gepersonaliseerde plaatskaarten maak en in digitale versie.

bekijk origineel

Like Reageer