Le Coin de la Caricature

Le Coin de la Caricature

Le Coin de la Caricature
  • Rue Coenraets 72, 1060 Bruxelles, België

De sneltekenaar, Abel Dan, biedt u een originele en ongewone animatie voor uw evenement in België. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een seminarie, een productlancering, een open dag, een beurs, enz... deze animatie zal een artistiek tintje geven en uw evenement meer markeren.

Het maken van een karikatuur tijdens het evenement duurt ongeveer 10 minuten. Er zijn twee formules "traditionele formule" en "de digitale formule". Tijdens de "traditionele formule" worden de karikaturen op papier gemaakt met stift en een beetje waterverf. Tijdens de "digitale formule" worden de karikaturen in kleur geproduceerd op een grafisch tablet (iPad Pro).

Het is ook mogelijk om meerdere cartoonisten in te huren om meer cartoons tegelijk te produceren.

De karikaturist, Abel Dan, reist door heel België en delen van Frankrijk, Nederland en Luxemburg om karikaturen live (live) te maken.


Le Coin de la Caricature biedt ook gepersonaliseerde plaatskaarten met de karikatuur van elke gast. Zo hebben uw gasten een origineel aandenken aan uw evenement.


Neem contact met mij op voor meer informatie, ik sta u graag te woord.


Le Coin de la Caricature
Karikaturist (tekenaar) bij Brico Bierges
11 november 2022

De evenementencartoonist, Abel Dan, had het genoegen om ter gelegenheid van de dag van de klant bij Brico Bierges te werken. Tijdens deze originele animatie kregen klanten de kans om in een paar minuten door de cartoonist te worden geschetst en een aandenken aan deze dag te hebben.


Le Coin de la Caricature reist overal in België (Waver, Rixensart, Louvain-la-Neuve, Ottignies, ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

Reviews over Le Coin de la Caricature

Er zijn (nog) geen reviews over Le Coin de la Caricature. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Le Coin de la Caricature

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium | Bruxelles-Capitale
Activiteiten:
Animatie
Trefwoorden:
karikaturist | karikatuur | sneltekenaar | huwelijk sneltekenaar | bruiloft animatie | huwelijk animatie | karikaturist fiest
Le Coin de la Caricature
Karikaturist in Pecq
25 oktober 2022

De tekenaar van het evenement Abel Dan had het genoegen zijn artistieke animatie te produceren tijdens de verjaardag van de Pecq-bibliotheek, die zijn 10e verjaardag vierde.


Le Coin de la Caricature reist overal in België (Pecq, Doornik, Bergen, Rumes, Antoing, ...)

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Karikaturist Luik
19 oktober 2022

De karikaturist van het evenement van het project Le Coin de la Caricature had het genoegen om op te treden op een seminarie dat plaatsvond in Luik.


Bent u ook op zoek naar een originele animatie voor uw evenement in Luik, aarzel dan niet om contact op te nemen met Le Coin de la Caricature.

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Karikaturist in Mechelen (Mechelen)
16 oktober 2022

Le Coin de la Caricature had het genoegen een conferentie in Mechelen te organiseren.


Als u geanimeerd wilt worden tijdens conferenties, seminaries, enz... aarzel dan niet om contact op te nemen met de karikaturist van het evenement.

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Origineel huwelijksentertainment
16 augustus 2022

"Le Coin de la Caricature" biedt origineel entertainment voor uw bruiloft. De karikaturist van het evenement, Abel Dan, maakt karikaturen van uw gasten ter plaatse (live) tijdens uw bruiloft (aperitief, receptie, avond, enz.). Animatie met karikaturist is een ongewone animatie die zowel een "show" als een geschenk biedt aan uw bruiloftsgasten.


Met de verschillende formules en de extra opties die ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Karikaturist Brussel
13 augustus 2022

Ik kreeg de kans om karikaturen te maken tijdens een bedrijfsavond die plaatsvond in Brussel. Tijdens dit evenement maakte ik de karikaturen van de gasten in zwart-wit op papier (traditionele formule) met stift en een beetje aquarel.


Als u op zoek bent naar een karikaturist in Brussel, kunt u een beroep doen op "Le Coin de la Caricature" om karikaturen ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Le Coin de la Caricature
Gepersonaliseerde plaatskaart met karikatuur
11 augustus 2022

Le Coin de la Caricature biedt gepersonaliseerde plaatskaarten met de karikatuur van elke gast. In plaats van alleen de voornaam op het naamkaartje (kaarthouder) te hebben, vinden uw gasten hun karikatuur terug. Het zal leuk en origineel zijn als een idee. Je kunt ook een raadspel organiseren met deze karikaturen als je in een kleine gemeenschap bent.


Om uw gepersonaliseerde ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer