Karikatuurtekenaar

Op zoek naar 'karikatuurtekenaar'? In onze database vind je alle leveranciers die karikatuurtekenaar aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'karikatuurtekenaar'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Le Coin de la Caricature

Le Coin de la Caricature

Schrijf review Bruxelles

Karikaturist Maggy Jacqmin

Karikaturist Maggy Jacqmin

Schrijf review Wechelderzande

Als snelkarikaturist ben ik overal, op kleine en grote events, in te schakelen. Ik teken zeker 10 karikaturen per uur op A4. Grotere formaten kunnen ook, tot zelfs groepsportretten.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

33 reviews Eindhoven

Met veel passie en plezier werk ik al meer dan twintig jaar als karikaturist & goochelaar in heel Nederland en België.

Karikaturist Marín

Karikaturist Marín

Schrijf review Leuven

Geniet van de leukste karikaturen, live getekend op jouw evenementen.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

6 reviews Waalre

Ik ben al een heel aantal jaren met veel enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc.

Studio Vdx

Studio Vdx

Schrijf review Kasterlee

Ik teken live karikaturen op jouw event, op bestelling en geef unieke workshops!

No Photo Available

CompanyComics / Karikatuur NL

Schrijf review Eindhoven

Al eeuwen worden er portretten getekend waarbij opvallende gelaatskenmerken lekker worden overdreven. Sneltekenaars lukt het om in een paar rake lijnen de typische eigenheid van een persoon vast te leggen.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Radbouds tekeningen

Schrijf review Utrecht

Radboud tekent blind karikaturen. In 5 minuten, in kleur, op een T-shirt, op zijn eigen buik.

Atelier Kronenburg

Atelier Kronenburg

Schrijf review Chaam

Sneltekenaar karikaturist op elk evenement. Workshop karikatuurtekenen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 39 reviews over bedrijven in de categorie 'karikatuurtekenaar'.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Echt een aanrader!

|Anneleen Timmermans (Van Arendonk Schoenen)|23/05/2023

René was gisteren aanwezig op ons bedrijfsfeest van Van Arendonk en het was geweldig! Super tekeningen en goocheltrucs. Erg leuk! Zeker een aanrader.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Vriendelijk en TOP kwaliteit

|Shane Ekendahl (IT1)|18/01/2023

Het was een enorm fijne samenwerking met Wil. Ondanks een krappe tijdspanne is Wil erin geslaagd om al onze medewerkers digitaal te kunnen vastleggen in een karikatuur van TOP-kwaliteit. Onze werknemers zijn meteen herkenbaar met een humoristisch tintje, maar ook een zeer professionele uitstraling.
Kort, een topper om mee samen te werken.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Nieuwjaarsfeest

|Saskia Soesbergen (M&I/Partners)|17/01/2023

Tijdens ons nieuwjaarsfeest heeft René ons vermaakt met zijn goocheltrucs en heeft hij van veel gasten een grappige karikatuur gemaakt. We hebben erg gelachen om zijn goocheltrucs die recht onder je neus gebeuren, maar niet te verklaren zijn. Van diverse gasten gehoord dat René het superleuk heeft gedaan!

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Perfect voor elk evenement!

|Eelco Vos (eToro)|10/11/2022

Wil was aanwezig voor ons business evenement op de BeleggersFair.
Hij was deel van het grote succes deze dag. Mensen waren super enthousiast om deze unieke feature aangeboden te krijgen.
Wil was super professioneel, en natuurlijk talentvol met de karikaturen.
Top gedaan, voor herhaling vatbaar!

Karikatuurtekenaar

Zoek je naar 'karikatuurtekenaar' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 9 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Karikatuurtekenaar: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor karikatuurtekenaar op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als karikatuurtekenaar, karikaturist, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar karikatuurtekenaar. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: karikaturist, ...