Karikatuurtekenaar

Op zoek naar 'karikatuurtekenaar'? In onze database vind je alle leveranciers die karikatuurtekenaar aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'karikatuurtekenaar'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 27 reviews over bedrijven in de categorie 'karikatuurtekenaar'.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Geslaagd optreden bij onze familiedag

|Olga Timmer|09/05/2022

Rene heeft een bijzonder geslaagd 2 uur durend goochel- en karikatuur teken optreden verzorgd tijdens onze familiedag. Leuk voor volwassenen en kinderen. Veel plezier gehad. Hij voelde de behoeften voor onze groep uitstekend aan. Arriveerde ruim op tijd met alle spullen. Aanrader!

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

René is een topper

|Jolijn van Lievenoogen|13/04/2022

Een gezellige bedrijfsborrel werd nog gezelliger met de kunsten die René ons heeft laten zien op deze avond. Verbazing op het gezicht bij een ieder als er een goocheltruck werd gedaan tot de slappe lach van collega's bij het zien van de karikatuur portretten.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Gewoon goede en gezellige omgang en vermaak .

|wilbert van der wijst|11/04/2022

Meteen de mensen vermaken en aan de slag met goochelen daarna de tekeningen geweldig.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

We maken 't SAMEN MET RENÉ gezellig in Brabant !

|Maron Gosens (Schipper Accountants)|22/03/2022

René heeft tijdens ons bedrijfsfeest met 65 mensen iedereen betrokken bij zijn goochelkunsten. Met veel energie en enthousiasme heeft René ons verblijd en zeer aangenaam verrast. Vervolgens heeft René van iedere aanwezige een karikatuur gemaakt en op die manier gezorgd voor mooie herinneringen !

Karikatuurtekenaar

Zoek je naar 'karikatuurtekenaar' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 6 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Karikatuurtekenaar: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor karikatuurtekenaar op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als karikatuurtekenaar, karikaturist, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar karikatuurtekenaar. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: karikaturist, ...