Karikatuurtekenaar

Op zoek naar 'karikatuurtekenaar'? In onze database vind je alle leveranciers die karikatuurtekenaar aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'karikatuurtekenaar'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Le Coin de la Caricature

Le Coin de la Caricature

Schrijf review Bruxelles

Karikaturist Maggy Jacqmin

Karikaturist Maggy Jacqmin

Schrijf review Wechelderzande

Als snelkarikaturist ben ik overal, op kleine en grote events, in te schakelen. Ik teken zeker 10 karikaturen per uur op A4. Grotere formaten kunnen ook, tot zelfs groepsportretten.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

31 reviews Eindhoven

Met veel passie en plezier werk ik al meer dan twintig jaar als karikaturist & goochelaar in heel Nederland en België.

Karikaturist Marín

Karikaturist Marín

Schrijf review Leuven

Geniet van de leukste karikaturen, live getekend op jouw evenementen.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

5 reviews Waalre

Ik ben al een heel aantal jaren met veel enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc.

No Photo Available

CompanyComics / Karikatuur NL

Schrijf review Eindhoven

Al eeuwen worden er portretten getekend waarbij opvallende gelaatskenmerken lekker worden overdreven. Sneltekenaars lukt het om in een paar rake lijnen de typische eigenheid van een persoon vast te leggen.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Radbouds tekeningen

Schrijf review Utrecht

Radboud tekent blind karikaturen. In 5 minuten, in kleur, op een T-shirt, op zijn eigen buik.

Atelier Kronenburg

Atelier Kronenburg

Schrijf review Schaijk

Sneltekenaar karikaturist op elk evenement. Workshop karikatuurtekenen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 36 reviews over bedrijven in de categorie 'karikatuurtekenaar'.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Perfect voor elk evenement!

|Eelco Vos (eToro)|10/11/2022

Wil was aanwezig voor ons business evenement op de BeleggersFair.
Hij was deel van het grote succes deze dag. Mensen waren super enthousiast om deze unieke feature aangeboden te krijgen.
Wil was super professioneel, en natuurlijk talentvol met de karikaturen.
Top gedaan, voor herhaling vatbaar!

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Bruiioft

|Frans Frankort|04/11/2022

Op onze bruiloft heeft Wil tijdens het taart eten en de borrel voor de gasten karikatuur tekeningen gemaakt. Deze vielen erg in de smaak bij alle gasten, zodat we het diner zelfs iets later begonnen om mensen de gelegenheid te geven ook een tekening te krijgen.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Dag van de leraar

|Char Lynn (TU/e)|07/10/2022

Op de dag van de leraar is René studenten komen tekenen om ze zo in het zonnetje te zetten. De studenten hebben genoten van dit event en hebben gelachen om de resultaten. We hopen je gauw weer te zien!

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Echte aanrader voor je feest!

|Natascha Jansink (Nvt)|29/09/2022

De tekeningen van Wil op bierviltjes op ons 12,5 jarig huwelijkfeest waren een heel groot succes! Mooie, sprekende tekeningen met humor maar wel respectvol weergegeven. Onze gasten en wij hebben genoten! Daarbij is Wil een heel aardig en betrouwbaar mens waar je fijn afspraken mee kan maken. Hij denkt heel proactief mee en snapt wat er nodig is om van een feest een echt feest te maken. Een echte aanrader!

Karikatuurtekenaar

Zoek je naar 'karikatuurtekenaar' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 8 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Karikatuurtekenaar: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor karikatuurtekenaar op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als karikatuurtekenaar, karikaturist, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar karikatuurtekenaar. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: karikaturist, ...