Karikatuurtekenaar

Op zoek naar 'karikatuurtekenaar'? In onze database vind je alle leveranciers die karikatuurtekenaar aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'karikatuurtekenaar'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 23 reviews over bedrijven in de categorie 'karikatuurtekenaar'.

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

personeelsfeest

|Marc Timmermans (Gloudemans Adviesgroep)|09/12/2019

We hebben Rene op het laatste moment nog kunnen boeken om een lunch/diner met medewerkers, partners en kinderen te voorzien van entertainment. Dit was zeer geslaagd! Door aan de tafels enkele goocheltrucs te doen was het ijs gebroken en namen mensen gemakkelijk plaats op de stoel voor een karikatuurprent. Als toetje nog twee personen onder hypnose met heel leuke reacties. Rene heeft het geweldig gedaan en van kinderen tot ouderen vond iedereen het erg geslaagd. Aanrader dus om je evenement op te sieren!

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

Heel erg leuk !

|Jolanda Bijsterveld (Tiger/Coram PV Toerlesjoer)|28/10/2019

Er werd hard gelachen en verbaasd gekeken naar de trucs van René. En voor de karikaturen stond een wachtrij. Iedereen ging blij naar huis. Zeker een aanrader om een feest wat extra's te geven ! En je hoeft niet te kiezen want René tekent en goochelt.....

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

René heeft ons event compleet gemaakt!

|Diana Diana (Werkina Werkendam BV)|23/07/2019

Voor ons jaarlijks personeelsevent voor groot en klein hebben wij René uitgenodigd voor karikatuurtekenen en goochelen, wat een aanrader! Het tekenen kan hij super goed en dan over het goochelen nog niet gesproken. René, super bedankt voor je inzet. Jij heb ons event compleet gemaakt!

De goochelende karikaturist

De goochelende karikaturist

De kers op de taart!

|J. Telgenhof|11/06/2019

Wij hebben op onze trouwerij ontzettend genoten van het kwalitatief sterke aanbod van de goochelende karikaturist. Hij weet op een zeer humorvolle en niet opdringerige manier te zorgen voor prachtig entertainment. Hij denkt goed mee over de invulling van de avond (indien gewenst) en is goed in staat om zich aan te passen aan een gemêleerd gezelschap. Hij was goed in staat op het juiste moment te switchen tussen het goochelen en het tekenen en was in staat om een groot gezelschap te voorzien van een lach en een karikatuur van hoge kwaliteit (een leuke extra herinnering!) . Wat we verder gewaardeerd hebben, is het feit dat hij precies wist wanneer afstand te nemen (bijvoorbeeld bij stukjes) en wanneer juist wat extra gang te maken. Zeker geen spijt van de keuze voor hem te kiezen. Een aanrader!

Karikatuurtekenaar

Zoek je naar 'karikatuurtekenaar' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 6 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Karikatuurtekenaar: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor karikatuurtekenaar op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als karikatuurtekenaar, karikaturist, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar karikatuurtekenaar. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: karikaturist, ...