Mojuice
Gastvrije, creatieve duizendpoot gezocht!
Mojuice|
09 May 2022

MoJuice is op zoek naar een gastvrije duizendpoot om zijn of haar schouders te zetten onder de merken  ‘The Interactive Hub’ en ‘Foto Lama.’  


‘The Interactive Hub’ is een straffe eventlocatie in Leuven. Als jij ervoor kiest om het team te komen versterken, dan word jij onze nieuwe host. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de klant van aanvraag tot day-of-the event. Je zorgt ervoor dat de locatie afgestemd staat op de wensen van de klant.  Je hebt affiniteit met de horeca, en weet hoe je je gasten perfect moet cateren.  Je verzorgt dit steeds tot in de puntjes, en zorgt voor een warm, professioneel onthaal. Je hebt oog voor detail en zorgt dat de klant zich steeds 100% thuisvoelt. De host worden van ‘The Interactive Hub’ wordt het leeuwendeel van je opdracht bij MoJuice. 


Naast ‘The Interactive Hub’ versterkt je ook het lama-team. ‘Foto Lama’ is een vintage photobooth agency dat niet alleen sexy photobooths voor events aanbiedt, maar ook toffe foto-activaties op poten zet. Bij Foto Lama verzorg je het contact met de klant en zorg je dat de activatie vlekkeloos verloopt. Je bent hét aanspreekpunt dat vlot, communicatief vragen beantwoordt. Als eindverantwoordelijke waak je over de kwaliteit van elke photobooth - en foto - activatie. 


Maar, is dit wel iets voor jou? 


-       Je hebt een sterk gevoel voor hospitality.

-       Je hebt oog voor detail en zet graag de puntjes op de ‘i.’ 

-       Je bent open, vriendelijk én communicatief

-       Je werkt vlot in teamverband en ziet waar je kan bijspringen

-       Je legt de focus op de klant

- Je zet alles in het werk om ervoor te zorgen dat de client experience vlekkeloos verloopt. MoJuice biedt een competitief verloningspakket dat in onderling overleg wordt ingevuld. Tegelijkertijd zijn er binnen MoJuice doorgroeimogelijkheden. 


Interesse om aan de slag te gaan in een jong bedrijf met een dynamische bedrijfscultuur en een boeiende mix van competenties?                  


Stuur je CV met korte motivatie naar jobs@mojuice.com


www.mojuice.com

www.theinteractivehub.be

www.fotolama.be

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 09 May 2022

Leuke vacature! Plaats ze ook even in onze vacaturedatabase voor maximale impact: https://www.eventplanner.be/jobs/submit.php

Like | Reply