Speakersbase
Speakersbase en JustBite gaan samenwerking aan
Speakersbase|
12 december 2021

JustBite, scale-up voor gezonde en lekkere snacks, en Speakersbase, boekingsbureau voor sprekers, moderators en hosts, slaan de handen ineen om hun klanten nog beter en breder van dienst te zijn.


Beide bedrijven delen dezelfde waarden en gezien de complementariteit van hun aanbod is de meerwaarde van een partnership niet ver weg. Voor haar (online) evenementen biedt Speakersbase de mogelijkheid om een snackbox te laten bezorgen bij alle deelnemers. Voor JustBite is het een geweldige kans om klanten die pleiten voor gezond eten keynotes te bieden die een breder spectrum van welzijn op de werkplek bestrijken.


"Keynotes zijn zoveel meer dan alleen inhoud. Het gaat ook om de manier waarop het wordt overgebracht en de totaalbeleving. Daar past het concept van JustBite perfect in. It's walking the talk. Bovendien slagen onze klanten er ook in om hun deelnemers op een prettige manier te verrassen (online) evenement”, zegt Florence Pérès van Speakersbase. Anja Cappelle vervolgt: "Vooral voor alle nieuwjaarsvieringen die nu zijn verschoven naar een online format, geeft het net dat beetje extra. Vanuit het perspectief van medewerkersbetrokkenheid maakt het echt een verschil."


Aitor Somers van JustBite vult aan: "Deze samenwerking is volkomen logisch. Alle partijen hebben er baat bij. Het versterkt onze missie en onze klanten kunnen hun gezonde leefstijlplannen gemakkelijker in de praktijk brengen dankzij het interessante netwerk van Speakersbase."

bekijk origineel

Like Reageer