BluePoint Liège
Welk jaar !
BluePoint Liège|
6 december 2021

We hadden allemaal gewild dat alles anders was geweest, maar Covid-19 bleef ook in 2021 problemen opleveren. We hebben allemaal te maken gehad met plannen voor vergaderingen en live-evenementen die in de soep liepen. Maar het stelde ons ook in staat om onze creativiteit, flexibiliteit en zin voor innovatie te benutten.


Het hele BluePoint-team (eventexperts, marketingteam, facilitair medewerkers, frontdeskmanagers, IT-specialisten, etc.) heeft zich tot het uiterste ingespannen om onze bezoekers een complete BluePoint-ervaring te bieden. We hebben alle mogelijke beveiligingsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat iedereen toch kan vergaderen. Want als er één ding is dat iedereen is opgevallen, dan is het wel dat we elkaar persoonlijk moeten zien!


Hybride evenementen, livestreams, webinars en volledig online evenementen zijn meer dan ooit onze business. En BluePoint zou BluePoint Meet niet zijn. Functie. techniek. zonder onze investeringen in het Tech-gedeelte. We hebben niet stilgezeten en bij BluePoint kan iedereen ook kiezen voor hybride of volledig virtuele evenementen. We gaan zelfs nog een stapje verder, want in februari kun je ook gebruik maken van een gloednieuwe 100m2 green key opnamestudio!


Ook als je onze lach niet hebt gezien, kan je er zeker van zijn dat deze te allen tijde verstopt zat achter ons mondmasker. Bij BluePoint staat service voorop! We willen onze bezoekers alle zorgen uit handen nemen bij het organiseren van hun meeting of evenement. En daarom zijn we vandaag zo blij!


Dankzij uw feedback over uw ervaring bij BluePoint hebben wij dit jaar het "Certificate of Excellence" ontvangen van Eventplanner! Een mooie erkenning voor onze inzet in weer een moeilijk jaar. Maar we blijven positief naar de toekomst kijken. Het kan alleen maar beter worden en we kijken ernaar uit om je weer met een glimlach op je gezicht te verwelkomen in BluePoint!


Hartelijk dank voor uw hernieuwde vertrouwen in BluePoint en tot ziens!


Het BluePoint-team!

bekijk origineel

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 6 december 2021

Nice job BluePoint Liège team! Congratz with the eventplanner.net Certificate of Excellence!

Like | Reply