BluePoint Antwerpen
Wat een jaar!
BluePoint Antwerpen|
6 december 2021

We hadden het allemaal graag anders gezien, maar ook in 2021 bleef Covid-19 voor de nodige uitdagingen zorgen.

We werden allemaal geconfronteerd met live meeting- en eventplannen die in het water vielen.

Maar het zorgde er ook voor dat we onze creativiteit, flexibiliteit en zin voor innovatie konden aanspreken.

 

Het voltallige team van BluePoint (event experten, marketing team, facility medewerkers, welcome desk verantwoordelijken, av en it specialisten, enz.) hebben er alles aan gedaan om onze bezoekers een volwaardige BluePoint ervaring te bieden. We zorgden voor alle mogelijke covid veiligheidsmaatregelen zodat iedereen elkaar toch nog kon blijven ontmoeten. Want als er één ding is wat iedereen van ons gemerkt heeft, dat is het dat we nood hebben om elkaar in het echte leven te zien!

 

Hybride evenementen, livestreams, webinars en volledig online evenementen maken vandaag meer dan ooit deel van onze business activiteiten. En BluePoint zou BluePoint Meet. Work. Tech. niet zijn, zonder onze investeringen in het Tech. gedeelte. We zijn niet op onze lauweren blijven rusten en bij BluePoint kan iedereen ook terecht voor hybride of volledig virtuele evenementen. We gaan zelfs een stapje verder want in februari kan je bij ons ook gebruik maken van een gloednieuwe green key opnamestudio van 100m2!

 

Ook al zag je onze glimlach niet meer, wees er maar zeker van dat deze ten alle tijden verstopt zat achter ons mondmasker.


Bij BluePoint staat service op de eerste plaats! We willen onze bezoekers volledig ontzorgen bij de organisatie van hun meeting of evenement. En daarom zijn we vandaag ook zo blij!

 

Dankzij jullie reviews over jullie ervaring bij BluePoint, mogen we ook dit jaar weer het Eventplanner 'Cerficate of Excellence' in ontvangst nemen. Een mooie bekroning voor onze inspanningen in een wederom moeilijk jaar.

Maar we blijven positief kijken naar de toekomst. Het kan alleen maar beter worden en we kijken er naar uit om jullie binnenkort allemaal weer met die mooie glimlach op het gezicht bij BluePoint te mogen verwelkomen!

 

Van harte bedankt voor jullie wederkerende vertrouwen in BluePoint en tot binnenkort!

 

Het BluePoint Team!

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 6 december 2021

Dikke proficiat met het (opnieuw 😉) behalen van het 'eventplanner.net Certificate of Excellence! 🏆 Een terechte winnaar!

Like | Reply