Eventsforce
Nieuwe registratie & Ticketingplatform ingesteld om groepsboekingen voor vergaderingen en amp; Evenementen
Eventsforce|
11 October 2021

Eventsforce heeft vandaag een nieuw ticketing- en registratieplatform gelanceerd dat een revolutie teweeg zal brengen in het hele proces van het beheren van groepen rond evenementen. Het 'Groups & Ticketing'-systeem is gebaseerd op de volgende generatie evenementenbeheeroplossingen van Eventsforce en is ontworpen om organisatoren te helpen meer tickets te verkopen en de inkomsten uit groepsboekingen te verhogen. Het biedt ook een unieke en innovatieve tool voor groepsuitnodigingen waarmee groepsboekers veel sneller een plaats op evenementen kunnen bemachtigen.


"Groups & Ticketing is een opwindend nieuw platform omdat het een van de weinige boekingstools is waarmee mensen groepstickets kunnen kopen, maar individuele groepsleden kunnen uitnodigen om hun eigen registratiegegevens in te vullen", zegt George Sirius, CEO van Eventsforce. “Dit betekent dat zowel organisatoren als groepsboekers niet langer mensen hoeven te achtervolgen voor informatie voordat ze boekingen voor een evenement veiligstellen. Het versnelt de verkoopcyclus, het is efficiënt en geeft individuen in de groep veel meer flexibiliteit om hun eigen evenementervaringen te personaliseren.”


Groepsboekers hebben de keuze om zelf de registratiegegevens te verstrekken of om de unieke tool voor groepsuitnodigingen van de oplossing te gebruiken waarmee groepsleden hun eigen registratiegegevens kunnen invullen. Ze kunnen ook groepsleden aan sessies toewijzen (individueel of in bulk), registraties wijzigen, onvolledige formulieren volgen en ook extra items met een ticket kopen.


Met groepsdeelnemers geeft het platform hen veel meer keuze over hoe ze een evenement willen ervaren. Ze kunnen hun gegevens registreren en hun eigen sessies en activiteiten kiezen zonder persoonlijke informatie met de groep te delen. Ze kunnen hun eigen aanmeldingen en voorkeuren beheren, wat helpt bij de naleving van gegevensbescherming, zoals de EU AVG. Het systeem maakt het ook gemakkelijk voor hen om details te bewerken, schema's te wijzigen en in te checken bij evenementen zonder de beperkingen van de groep.


“Het platform is ontwikkeld om enkele van de grootste problemen op te lossen waarmee organisatoren doorgaans te maken hebben bij het beheren van groepen voor evenementen zoals conferenties, festivals, workshops en gemeenschapsbijeenkomsten. Het bespaart een groot deel van het administratieve werk en helpt hen veel sneller geld van groepsboekingen veilig te stellen. Wat nog belangrijker is, het geeft hen de tools om groepservaringen net zo gemakkelijk te beheren als individuele deelnemers”, vervolgt Sirius.


Het nieuwe platform ondersteunt ook organisatoren die behoefte hebben aan een snelle en moderne registratieoplossing voor niet-groepsevenementen - virtueel, persoonlijk of hybride. Een eenvoudig set-upproces zorgt ervoor dat organisatoren hun evenementen snel kunnen lanceren, terwijl een WordPress-widget hen in staat stelt om ticketing op meerdere websites in te stellen. Het platform biedt ook veel flexibiliteit bij het maken van pakketten en items met een ticket voor virtuele en persoonlijke bezoekers - u kunt prijzen, aanbiedingen en beschikbaarheid binnen enkele minuten wijzigen om het aantal conversies te verhogen en aan de vraag te voldoen.


Organisatoren kunnen ook profiteren van verbeterd gegevensbeheer. Alle registratiegegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de mobiele apps van Eventsforce, inchecktools en het virtuele VCD-evenementenplatform, waardoor het eenvoudiger wordt om alle virtuele en persoonlijke bezoekersgegevens onder één dak te beheren. Alle evenementgegevens kunnen ook eenvoudig worden gekoppeld aan bestaande tech-stacks via Zapier, samen met honderden andere populaire apps op het platform.


Neem volgende week deel aan ons exclusieve lanceringswebinar en zie 'Eventsforce Groups & Ticketing' in actie - meld u vandaag nog aan!


-einde-


Over Eventsforce

Eventsforce biedt SaaS-software voor evenementenbeheer die elk jaar duizenden succesvolle evenementen mogelijk maakt. Met kantoren in Londen (VK) en Denver (VS), zijn haar klanten verspreid over 14 verschillende landen en vertegenwoordigen ze enkele van de toonaangevende namen in verenigingen, PCO's, financiën, onderwijs, overheid en uitgeverijen.


Of u nu eenvoudige evenementen, prijsuitreikingen of een grootschalige digitale conferentie organiseert, het alles-in-één evenementenbeheerplatform van Eventsforce geeft organisaties de flexibiliteit die ze nodig hebben om virtuele, persoonlijke en hybride evenementen te organiseren - van registratie van de volgende generatie tot groepstickettools naar virtueel evenementenplatform, mobiele apps, call for papers, netwerken, engagement en contactloos inchecken.


Ga voor meer informatie over Eventsforce en hoe het kan helpen bij uw persoonlijke en online evenementen, naar: www.eventsforce.com

bekijk origineel

Like Reageer