Frietkraam Huren

Op zoek naar 'frietkraam huren'? In onze database vind je alle leveranciers die frietkraam huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'frietkraam huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Buikjevol - De Tempelier

Buikjevol - De Tempelier

Schrijf review Beerse

Buikjevol - De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en aktief over heel België. Onze aktiviteiten concentreren zich op twee hoofdzaken:Het leveren en verzorgen van Buffetten, Receptie's, ...

Melis Events bv

Melis Events bv

11 reviews Dessel

Melis Events is een catering- en verhuurbedrijf voor grote en kleine publieksevenementen en feesten met een ruim aanbod van tenten, feestmaterialen, springkastelen, foodtrucks, frituren en tapwagens.

Snackske bvba

Snackske bvba

Schrijf review Geel

Een frituur bij u thuis of op het werk en dit vanaf € 4 à volonté dat is pas genieten!

De snackcar

De snackcar

Schrijf review Maasmechelen

Frituur De Snackcar, een smakelijke en hygienische frituurwagen!

Drinks on Tour

Drinks on Tour

Schrijf review Dilsen-Stokkem

Met onze mobiele bars zijn wij gespecialiseerd in aanbieden van een enorm groot assortiment aan drank voor groepen van kleine of grote omvang.

Events Catering Bevers

Events Catering Bevers

Schrijf review Malle

Events Catering Bevers (ECB) verzorgt de totale catering van uw evenement, uw feest, uw bedrijfsincentive, uw personeelsfeest, uw privé party.

Senor Snacks bvba

Senor Snacks bvba

Schrijf review Geel

Senor Snacks verzorgt de catering voor al uw evenementen, feestjes of bedrijfsfeesten.

Hartichoc

Hartichoc

Schrijf review Tienen

Wij voorzien de bezoekers van uw event van hamburgers en frietjes! PartyBurger verzorgt op uw feest de fastfood-catering.

De Frietcar

De Frietcar

Schrijf review Opitter

No Photo Available

Lebleu snacks & frituren

Schrijf review Koekelare

U bent event-organisator en op zoek naar mobiele en professionele eetstanden om zonder zorgen uw organisatie optimaal te laten verlopen?

No Photo Available

Petite-Patate / Snack Djendo

Schrijf review Turnhout

Snack Djendo is veel meer dan een gewone frietkraam. Zo serveren wij naast frietjes en snacks ook burgers, pasta, pita en wraps. Zelfs voor dessert zoals ijs met toppings of een trio van mousse kan u bij ons terecht!

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Frietkraam Eindhoven

Schrijf review Eindhoven

Wij van frietkraameindhoven.nl komen op elk feestje met onze verse friet in puntzak met de lekkerste snacks en sauzen wij komen uit Eindhoven en staan in heel Brabant en omstreken voor u klaar.

No Photo Available

Saes Foodexpress

Schrijf review Cranendonck

Saes foodexpress verzorgt de juiste catering voor diverse gelegenheden, zoals festivals, evenementen, bedrijfsfeesten, communies, verjaardagen, buurtfeesten, bruiloften en andere feesten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'frietkraam huren'.

Melis Events bv

Melis Events bv

Top

|Artur Ivlev (The Alpha Events)|28/12/2017

Een TOP bedrijf

Melis Events bv

Melis Events bv

Proclamatie

|Martine Claes (Scholengemeenschap HAST)|17/09/2017

Voor de eerstemaal samengewerkt met melis events en alles verlopen zoals gepland. In de offerte rekening gehouden met ons budget en toch mooi verzorgd binnen ons eigen thema.

Melis Events bv

Melis Events bv

Antwerp Pride 2017 - Love United Festival

|Bart Abeel (Antwerp Pride)|14/09/2017

Dat jaar vierden we de tiende editie van Antwerp Pride met een totaal vernieuwd concept op zatermiddag als main event na de Parade : Love United Festival.
We ontvingen in totaal meer dan 12.000 bezoekers.
Dirk Melis heeft met zijn team een uiterst belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van dit evenement. Niet alleen zorgde Melis events voor kwaliteitsvolle foodtrucks, ook werden er zonder enige meerkost extra tapwagens aangebracht zodat we de mensenmassa beter konden bedienen. De food was van excellente kwaliteit en kreeg bovendien door toedoen van Dirk zijn goede relatie met Kommilfoo chef, Olivier De Vinck een een streepje Michelin allure. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Melis Events bv

Melis Events bv

Een uitstekende service op maat!

|Ken Reyniers (Thienpont Artists & Events)|06/09/2017

Wij hebben met Thienpont Artists & Events gebruik gemaakt van de uitstekende diensten en service van "Melis Events bvba".
Een prachtig programma en aanbod aangepast aan jouw event en gasten.
De bediening van het personeel was ook zeer warm en hartelijk!
Een aanrader voor iedereen!
Wij zullen in de toekomst zeker en vast nog samenwerkingen aangaan met deze uitstekende leverancier!

Frietkraam Huren

Op zoek naar 'frietkraam huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 13 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Frietkraam huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor frietkraam huren op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als frietkraam huren, frietkraam, verhuur frietkraam, frietkraam aan huis, frietkraam verhuur, te huur frietkraam, mobiel frietkraam, frietkraam feest, frietkramen, rijdend frietkraam, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar frietkraam huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: frietkraam, verhuur frietkraam, frietkraam aan huis, frietkraam verhuur, te huur frietkraam, mobiel frietkraam, frietkraam feest, frietkramen, rijdend frietkraam, ...

Artikels

Politie legt bedrijfsfeest stil: 30 werknemers feesten met alcohol, deejay en frietkramen

Politie legt bedrijfsfeest stil: 30 werknemers feesten met alcohol, deejay en frietkramen

De politie heeft vrijdagnamiddag een bedrijfsfeest stilgelegd bij Eduard in Balen, een fabrikant van aanhangwagens. Dertig werknemers waren er aan het feesten, inclusief alcohol, twee frituurwagens en een deejay.

Good Food lanceert uniek cateringconcept

Good Food lanceert uniek cateringconcept

Good Food, expert op het gebied van mobiele fast food catering, start met een uniek concept binnen de wereld van event catering.