Evenementenschepen

Op zoek naar 'evenementenschepen'? In onze database vind je alle leveranciers die evenementenschepen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'evenementenschepen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Rederij Le Formidable bv

Schrijf review Breda

Een varende toplocatie voor luxe trouwfeesten tot en met dansevenementen, bedrijfsfeesten, meetings, vergaderingen en productpresentaties op hoog niveau.

Rederij Greenstarline

Rederij Greenstarline

Schrijf review Willebroek

Greenstarline stelt voor Antverpia, restaurantschip en feesten tot 250 personen met of zonder rondvaart, culinair genieten.

Pure-Liner

Pure-Liner

Schrijf review Amsterdam

Twee niet te missen varende evenementenlocaties op de Nederlandse-, Belgische- en Duitse wateren.

No Photo Available

Rederij Limburgia nv

Schrijf review Hasselt

Met onze 24 jaar ervaring in catering en events en 15 jaar een gevestigde waarde met feesten op het water zijn we fier onze nieuwe locatie aan te bieden 'BARGO' het grootste eventschip, we hebben alles in huis voor een zeer geslaagd event en of feest !

Meer resultaten wereldwijd

Rederij Stichtse Vecht bv

Rederij Stichtse Vecht bv

Schrijf review Maarssen

Welkom aan boord bij Amstel & Vecht Charters. Als u op zoek bent naar een plek waar uw gasten tot het einde blijven EN waar uw panorama iedere minuut verandert, terwijl wij u op topniveau culinair in de watten leggen, dan boekt u hier uw varende locatie.

No Photo Available

Partyschepen Rederij Dijkhuizen

Schrijf review Vlissingen

Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentatie en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd. Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring op de verzorging van varende festiviteiten, di

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Evenementenschepen

Op zoek naar 'evenementenschepen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 6 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Evenementenschepen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor evenementenschepen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als evenementenschepen, evenementenschip, eventschip, evenementenschepen diner, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar evenementenschepen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: evenementenschip, eventschip, evenementenschepen diner, ...

Artikels

Eventschip Jules Verne overgenomen door Oceandiva

Eventschip Jules Verne overgenomen door Oceandiva

Trots kondigt Oceandiva Group de overname aan van het iconische schip, de Jules Verne (Constant in Beweging), als een schitterende aanvulling op hun vloot.

Luxe eventschip Pure-liner 2 gelanceerd

Luxe eventschip Pure-liner 2 gelanceerd

Pure-liner heeft vorige week haar nieuwe varende evenementenlocatie gelanceerd: de Pure-Liner 2. (VIDEO)

OCEANDIVA lanceert 's werelds eerste CO2-neutrale evenementenschip

OCEANDIVA lanceert 's werelds eerste CO2-neutrale evenementenschip

Vanaf Imex America in Las Vegas presenteert Edwin Petersen, CEO van OCEANDIVA, de plannen voor een nieuw evenementenschip. De OCEANDIVA London wordt het eerste CO2-neutrale evenementenschip ter wereld.

OceanDiva krijgt Duits zusje

OceanDiva krijgt Duits zusje

OceanDiva breidt haar vloot uit met een tweede schip.

OCEANDIVA pakt groots uit met 15-jarig jubileum 'Friends around the world'

OCEANDIVA pakt groots uit met 15-jarig jubileum 'Friends around the world'

Op vrijdag 30 november vierde OCEANDIVA haar 15-jarig jubileum.