Kok Aan Huis

Op zoek naar 'kok aan huis'? In onze database vind je alle leveranciers die kok aan huis aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'kok aan huis'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Feestleverancier bv

De Feestleverancier bv

Schrijf review Ranst

Wij verzorgen catering en feesten voor bedrijven en particulieren. In gans België tot 2.000 pers. Recepties, walking dinner, buffetten, business lunches, barbecue's, …etc. Kijk in onze gids voor diverse formule’s en prijzen of vraag uw voorstel op ma

No Photo Available

Chef op Bestelling

Schrijf review Wijnegem

Houdt u ervan om thuis moeiteloos uitgebreid te dineren? U houdt een werkvergadering en u wilt genieten van een stijlvolle keuken? Als kok aan huis verzorg ik voor u een topmenu ter plaatse.

No Photo Available

Tastebox

Schrijf review Braine-le-Château

Unieke smaken, een schitterende maaltijd en de fijnste wijnen komen o zo veel beter tot hun recht als je ze met anderen deelt. Laat het nu net dàt zijn wat Tastebox met zijn verschillende mogelijkheden aanbiedt.

No Photo Available

Thais koken aan huis

Schrijf review Diepenbeek

Wees eens origineel en verras uw gasten met een heerlijk Thais eetfestijn! Een kok in huis halen voor een gezellig etentje, familiefeest of zakelijke bijeenkomst betekent ongestoord en zorgeloos genieten samen met uw genodigden.

Chevanhus - Kok aan huis

Chevanhus - Kok aan huis

Schrijf review Westouter

Combineer het culinair genoegen van een restaurantbezoek met het plezier uw genodigden thuis te ontvangen. Wij koken in uw plaats, zodat u zelf mee kan genieten van het feestgebeuren.

Gastronomie aan huis

Gastronomie aan huis

Schrijf review Merelbeke

Davy Celen verwent u en uw gasten met een gastronomisch diner voor op uw bedrijfsevenement, incentive, teambuildingdag, op kantoor of bij u thuis. Wij kunnen ons op gelijk welke locatie installeren en u een gastronomische ervaring brengen.

Private Dining / Versleverancier

Private Dining / Versleverancier

Schrijf review Drongen

Welkom bij Private Dining Een vernieuwende kijk op catering en het organiseren van evenementen. Bent u op zoek naar een kok aan huis of cateraar voor uw feest?

Lust & Dust

Lust & Dust

Schrijf review Evergem

We bevredigen uw Lust met de authentieke Franse keuken die we pimpen met culinaire invloeden van over de hele wereld. Daarbij laten we ons graag inspireren door lokale, seizoensgebonden en biologische topproducten.

Partyshock

Partyshock

Schrijf review Bredene

We serveren met Partyshock steeds eigen craties waarin het basisproduct centraal stellen. Eigenlijk brengt Partyshock het restaurant tot bij u. Wij koken versen zorgen voor de volledige organisatie ervan uw geslaagd event.

CROP

CROP

Schrijf review Borgerhout

Biologisch, lokaal & seizoensgebonden. In mijn keuken zijn groenten the centerpiece van elke feesttafel. En dan het liefst wanneer ze op hun best zijn: elk in zijn seizoen.

Buonissimo

Buonissimo

Schrijf review Opglabbeek

U heeft iets speciaals te vieren? U houdt van gezellig tafelen met familie en vrienden? Dan kan u beroep doen op Buonissimo - kok aan huis. Zo kan u zorgeloos genieten bij u thuis of op een andere feestlocatie.

Cook4u

Cook4u

Schrijf review Mol

Ontbijtservice, ontbijtvergadering, receptie, huwelijk, communie, warm en koud buffet, homecooking, walking dinner, surprisebord, barbecue, picknick, after work... Bij ons staat het allemaal op het menu en dit zowel voor privé als voor bedrijven.

Jeffkok

Jeffkok

Schrijf review Adegem

Wij werken samen met u een foodsharingconcept uit om uw gasten te verwennen in twee thema's: Belgisch of Zuiders.

No Photo Available

Artiz 'Culinaire vormgeving'

Schrijf review Oeselgem

Verzorging van al Uw feesten, events, dinners, party's, buffetten en recepties op locatie, alsook freelance opdrachten voor bedrijven.

No Photo Available

Fabienne Custers Home Cooking

Schrijf review Stevoort

Culinaire verwennerij in eigen huis van fijnproevers en iedereen die van lekker eten houdt.

No Photo Available

Culimangaro Catering services

Schrijf review Harelbeke

Wij komen uw party, familiefeest, communie, reunie of andere gelegenheid met culinaire perfectie organiseren. Uw keuken en zaal, thuis of op locatie, worden voor één dag aan ons toevertrouwt zodat U en uw gasten volop kunnen feesten en genieten.

No Photo Available

Atelier Olivier@Home

Schrijf review De Klijte - Heuvelland

U kent dit zeker. Een leuk feest gepland, sinds lang weer allen samen met vrienden. Een hele karwei die tijd en denkwerk vraagt en veel voorbereidingen, boodschappen doen, het dekken van de tafel...

No Photo Available

Kok@Home

Schrijf review Herzele

Top gastronomie aan huis !!!! Als koken u interesseert, is het extra leuk, omdat u de fijne kneepjes en kookmethodes, die normaal gesproken achter de keukenmuren van het restaurant verscholen blijven, nu met eigen ogen kunt zien.

No Photo Available

Catering concepts / Patrasche

Schrijf review Hoboken

No Photo Available

Sense For Food gcv

Schrijf review Koningshooikt

Sense For Food, is een culinair ideeën- en styling bureau voor bedrijven uit de voedingssector, horeca, event-organisatie, media en pers.

No Photo Available

Dejager Service

Schrijf review Wielsbeke

Justin Dejager is een jonge chef met bijzonder veel ambitie. Hij voltooide zijn opleiding in de hotelschool in Koksijde waarna hij een specialisatiejaar volgde met betrekking tot wereldgastronomie en sterkeuken.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Next Kitchen Catering

Schrijf review Utrecht

Next kitchen is een trendy cateraar met herkenbare producten.

Kookexperience

Kookexperience

Schrijf review Schin op Geul

Bent u op zoek naar een belevenis op het gebied van koken? Een culinair evenement waar u nog lang over napraat? Dan bent u bij KookExperience aan het juiste adres! KookExperience geeft kookworkshops, en verzorgt catering bij uw thuis.

No Photo Available

Traiteur Service s'Amuse

Schrijf review Groningen

Wilt u op een bijzondere locatie dineren? Samen? Met 2000 gasten? Wilt u trouwen à la carte? Een kok aan huis? Of een kosher diner?

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Kok Aan Huis

Op zoek naar 'kok aan huis' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 24 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Kok aan huis: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor kok aan huis op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als kok aan huis, koken aan huis, kok aan huis gent, koken op verplaatsing, chef kok aan huis, aan huis koken, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar kok aan huis. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: koken aan huis, kok aan huis gent, koken op verplaatsing, chef kok aan huis, aan huis koken, ...