Concerthal

Op zoek naar 'concerthal'? In onze database vind je alle leveranciers die concerthal aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'concerthal'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kursaal Oostende

Kursaal Oostende

Schrijf review Oostende

Business en entertainment met zicht op zee.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review Hasselt

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Sportpaleis Antwerpen

Sportpaleis Antwerpen

Schrijf review Merksem

Tachtig jaar oud, maar energieker dan ooit. Als muziek- en evenemententempel heeft het Antwerps Sportpaleis geen introductie meer nodig.

Lotto Arena

Lotto Arena

Schrijf review Merksem (Antwerpen)

Even succesvol als het Sportpaleis is de veel jongere Lotto Arena, die niet voor haar buur hoeft onder te doen.

Trixxo Arena Hasselt

Trixxo Arena Hasselt

Schrijf review Hasselt

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

AFAS Live

AFAS Live

Schrijf review Amsterdam

Sinds 2001 maakt AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) haar credo 'Live will never be the same!' meer dan waar in de internationale concertindustrie.

No Photo Available

GelreDome

Schrijf review Arnhem

inds Gelredome in 1998 haar deuren voor het publiek opende hebben al miljoenen mensen het Arnhemse evenementen-theater bezocht. Ook bedrijven vinden de weg naar Gelredome. Voor congressen, seminars, beurzen, presentaties, etc.

No Photo Available

Ese Rental Belgium

Schrijf review Melsele

Music Center Stage is een nieuwe concert hall gelegen te Lokeren vlakbij de E17 makkelijk berijkbaar, waar zowel accoustische als versterkte artisten en groepen kunnen optreden.

Concerthal

Op zoek naar 'concerthal' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 8 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Concerthal: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor concerthal in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als concerthal, concerthal hasselt, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar concerthal. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: concerthal hasselt, ...

Artikels

Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?

Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?

Eerder dit jaar opende in Hamburg een spectaculaire nieuwe concerthal, de Elbphilharmonie. Het meest opvallende aan de eventlocatie is niet de gevel, niet de gebogen lift en ook niet trappen...

Mechelen krijgt concerthal met 6.000 plaatsen

Mechelen krijgt concerthal met 6.000 plaatsen

Festival en concertorganisatie Relax wil op de Nekkersite een groot muziekteather bouwen met 3.500 zitplaatsen of 6.000 staanplaatsen en een parking voor 1.800 auto's.

Ziggo Dome krijgt entree van 9 miljoen euro

Ziggo Dome krijgt entree van 9 miljoen euro

De nieuwe evenementenhal Ziggo Dome in Amsterdam is nog niet eens open, maar het project wordt nu al uitgebreid met een entreegebouw. Ook verrijst er een voorplein met twee gebouwen aan de zijkanten.

5 tools om je event via Facebook te boosten

5 tools om je event via Facebook te boosten

Facebook wordt steeds populairder. Meer en meer vervangen Facebook pages zelfs volledige event websites. Er duiken dan ook dagelijks nieuwe Facebook apps en tools voor pagina's op om de marketing van je event te boosten.

Best of 2017: 12 slimme Event Technologie updates

Best of 2017: 12 slimme Event Technologie updates

Up-to-date blijven met de laatste event technologie is een hele klus, daarom doen wij de research voor jou.