Decorbouw

Op zoek naar 'decorbouw'? In onze database vind je alle leveranciers die decorbouw aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'decorbouw'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kabuki Events

Kabuki Events

Schrijf review Wommelgem

Kabuki Events, hungry to make your event & brand shine!

Standbouw Read

Standbouw Read

Schrijf review Mierlo

READ is een middelgroot Standbouwbedrijf, gevestigd in Mierlo. READ is met een team vakmensen de juiste partner voor uw Nationale of Internationale beurs of evenement.

Happy Vintage

Happy Vintage

Schrijf review Schaijk

Happy Vintage verhuurt toffe meubels voor je event! Van gezellig vintage bankstellen, mooie houten statafels en prikkabelverlichting tot gouden kandelaars en toffe lichtletters, wij verhuren het allemaal!

The Decoration Factory

The Decoration Factory

Schrijf review Etten-Leur

Begonnen als decorbouw en schilderbedrijf zijn wij nu uitgegroeid tot een algemeen Party-verhuurbdrijf met het grootste assortiment en de meeste aantallen per artikel in de gehele regio.

Ballonsmid

Ballonsmid

Schrijf review Maldegem

Ballonnen voor elk event. Ballonsmid staat garant voor creativiteit, originaliteit en kwaliteit. Met een deskundige uitwerking, volgens afspraak.

Eye-Opener Decors

Eye-Opener Decors

Schrijf review Lommel

Eye-Opener® Decors is een Belgisch decorbouw bedrijf met een passie voor thematisering.

No Photo Available

Jvrdecorbouw & Kroonluchterverhuur

Schrijf review Nijmegen

Verhuur van kroonluchters, decors rekwisieten, decordoeken, licht, geluid, podiumelementen, decorbouw, standbouw en totaalorganisatie.

No Photo Available

Bästa Eventbouw

Schrijf review Etten-Leur

Bästa Eventbouw is een relatief jong standbouwbedrijf. Bästa creëert standbouw volledig gemaakt uit puur hout. Dit zorgt voor smaakvolle, warme en sfeervolle presentaties geschikt voor bv vak- en consumentenbeurzen, ...

No Photo Available

Wanted Flex

Schrijf review Zuidplas

Wanted Flex is een bemiddelingsbureau dat zich richt op het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor verschillende functies en industrieën, met een focus op de evenementenbranche.

No Photo Available

Heavy Decor Events & Teambuilding

Schrijf review Waspik

Heavy Decor is een sfeer bepalend decor in geroest metaal. Vanuit diverse modules bouwen we kleine tot vele vierkante meters spraakmakende decors voor onvergetelijke tentoonstellingen, productpresentaties, shows, podia en feesten.

Meer resultaten wereldwijd

B-Original decor & design

B-Original decor & design

Schrijf review Utrecht

B-Original decor levert bijzondere decors en styling voor uw evenement. Van de huur van een kroonluchter voor uw gala, een moulin rouge hart of een circuswagen voor uw festival of een speciale op maatgemaakte stand voor uw beurs, wij leveren het.

Layhgo

Layhgo

Schrijf review Nijmegen

Kwaliteit en innovatie op het gebied van decorbouw binnen de evenementenbranche, daar staat Layhgo voor. Door jarenlange ervaring binnen deze branche en onze passie voor decor kunnen wij elk podium vormgeven.

Gentle Podiumfaciliteiten B.V.

Gentle Podiumfaciliteiten B.V.

Schrijf review Hengelo

Gentle Rent ontwikkelt, realiseert en verhuurt allerlei open-air en indoor podiumsystemen voor evenementen en concerten. Ook voor klantspecifieke constructies bent u door de jarenlange ervaring van Gentle Rent op het juiste adres.

PlaatReklame

PlaatReklame

Schrijf review Amsterdam

Plaat Reklame - Standbouw | Interieurbouw | Events | Signing

Unbranded

Unbranded

Schrijf review Hilversum

Bij United Decor is eigenlijk alles mogelijk. Of u nu een decor wilt voor een televisie-uitzending, een commercial of een theatershow. Of misschien zoekt u een complete, thematische aankleding van een attractie, een evenement, een tentoonstelling, restaur

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Decorbouw

Zoek je naar 'decorbouw' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 15 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Decorbouw: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor decorbouw op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als decorbouw, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar decorbouw. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

2.000 vierkante meter extra kantoorruimte voor eventbedrijven

2.000 vierkante meter extra kantoorruimte voor eventbedrijven

Tegen eind april zal de site van AED Studios in Lint volledig afgewerkt zijn. In de nieuwe inkomhal wordt het eerste audiovisueel museum ter wereld ondergebracht, en op de twee verdiepingen werd plaats voorzien voor nieuwe kantoorruimtes.