Partyschip

Op zoek naar 'partyschip'? In onze database vind je alle leveranciers die partyschip aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'partyschip'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Rederij Le Formidable bv

Schrijf review Breda

Een varende toplocatie voor luxe trouwfeesten tot en met dansevenementen, bedrijfsfeesten, meetings, vergaderingen en productpresentaties op hoog niveau.

No Photo Available

Rederij Limburgia nv

Schrijf review Hasselt

Met onze 24 jaar ervaring in catering en events en 15 jaar een gevestigde waarde met feesten op het water zijn we fier onze nieuwe locatie aan te bieden 'BARGO' het grootste eventschip, we hebben alles in huis voor een zeer geslaagd event en of feest !

Meer resultaten wereldwijd

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Schrijf review Drimmelen

Luxe partyschepen met een prachtig interieur? Onze rederij kenmerkt zich door de fraaie afwerking van de schepen. Voor evenementen vanaf 20 tot 300 personen hebben wij moderne vloot!

Constant in Beweging

Constant in Beweging

Schrijf review Arnhem

Het futuristische cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water!

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

Rederij Stichtse Vecht bv

Rederij Stichtse Vecht bv

Schrijf review Maarssen

Welkom aan boord bij Amstel & Vecht Charters. Als u op zoek bent naar een plek waar uw gasten tot het einde blijven EN waar uw panorama iedere minuut verandert, terwijl wij u op topniveau culinair in de watten leggen, dan boekt u hier uw varende locatie.

Bootverhuur de Vries

Bootverhuur de Vries

Schrijf review Sneek

Bootverhuur de Vries is al sinds 1984 uw specialist in het verzorgen van zeil en vaararrangementen. Het unieke van bootverhuur de Vries is dat wij naast onze vaste arrangementen ook arrangementen speciaal op maat voor u maken.

Eivissa

Eivissa

Schrijf review Rotterdam

Een unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam! De Eivissa is een locatie voor evenementen tot 600 gasten.

No Photo Available

Rederij Eureka bv

Schrijf review Deventer

Rederij Eureka heeft vier moderne dagpassagiersschepen voor kleine en grote gezelschappen van 20-1500 personen. Er is catering aan boord, onze schepen zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van klimaatregeling.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Partyschip

Zoek je naar 'partyschip' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 9 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Partyschip: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor partyschip op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als partyschip, partyschepen, luxe partyschip, exclusief partyschip, partyschip limburg, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar partyschip. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: partyschepen, luxe partyschip, exclusief partyschip, partyschip limburg, ...

Artikels

Event met schepen?

Event met schepen?

Heb je er al eens aan gedacht om een evenement te organiseren in combinatie met schepen? In heel de Benelux is dat mogelijk.